masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Scott Moffitt a Nintendo stratégiájáról számolt be
( Kategória: Riport Írta D@reeo - 2013 szeptember 01 vasárnap - 15:10:51 )

Scott Moffitt a Nintendo amerikai részlegének értékesítési és marketing felelős vezetője a Gamespot-nak adott rövid interjúban a Nintendo vívmányairól és a többi konzolgyártóhoz képest eltérő gondolkodásmódjáról számolt be. Elsőként a WiiU különlegességét emelte ki:„Ha az új generációs konzolokról esik szó, elmondhatjuk, hogy mi kicsit másképp valósítjuk meg az elképzeléseinket. A Gamepad-ba beépített második képernyővel valami innovatív, újszerű és egyben különleges dolgot kínálunk, amit az előző generációs konzolokkal játszva nem tapasztalhattunk. "

Ugyan a Wii U az egyetlen hardware, ami támogatja a beépített második képernyőt, az Xbox One és a Playstation 4 is próbál hasonló alkalmazásokat és technikai megoldásokat beépíteni az új rendszerekbe (lásd Smartglass).

Majd pár szóban említést tett a 3DS és a Sony handheld közötti különbségekről is:”A kézi konzolok esetében még inkább elmondható, más irányba tartunk a Playstation által forgalmazott Vita-hoz képest. A különbség pedig véleményem szerint az alapvető megközelítésben rejlik. Úgy hiszem, ők nem tesznek különbséget az otthoni konzolok és a handheld között, szerintük mindenki az otthoni játékot akarja folytatni a kézi konzollal, miután kilépett a szabadba.

Mi máshogy gondoljuk ezt, mások a benyomásaink. Távol otthontól megváltozik az emberek gondolkozásmódja, a játékhoz való hozzáállása és az arra szánt idő is. Nem fog senki 3 órát a konzol előtt ülve játszani chipset rágcsálva, helyette nagyjából 25 percet vár a buszra, vagy bármi másra. Így a játék adottságainak és a játékélménynek is idomulnia kell ezekhez a körülményekhez. Ezek alapján, úgy gondolom különböző stratégiával rendelkezünk.
" zárta beszámolóját Scott Moffitt.

Az interjú egyes részei angolul is megtalálhatóak.

[Beküldte Shepard]

Hozzászólás: 4 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Hozzászólás
Scott Moffitt a Nintendo stratégiájáról számolt beVeqtrax | szept 01 : 17:24
[ Látogató ]

Hozzászólás: 1

Regisztrált: aug 29 : 09:08
Válasz erre
A 3DS-ről de jól elmondja az igazat! Nekem volt Vitám (amire nem is érkezett nekem megfelelő játék) de nem sokáig mert soha nem akartam órákig játszani egy handhelden... de nem tagadom, hogy nem kötne le egy Zelda vagy Mario annyi ideig. Nekem pont ezért kell a Nintendo, mert kikapcsolódásra van. Ilyen PayDay2 játékok trélerétől is hányni tudok ahol az embert gyilkolni, dominálni tanítják, "taktikai" játéknak álcázva.

[ módosítva szept 01 : 17:26 ]
Ha valaki friendnek jelöl, kérem privátban jelezze.
Jelenlegi játékaim: Pokémon Y, Animal Crossing: New Leaf, Mario&Luigi: Dream Team Bros.
3DS kód: 0189-9145-5860

Válasz: Scott Moffitt a Nintendo stratégiájáról számolt beNorbi(HUN) | szept 01 : 17:55


Hozzászólás: 1404


Válasz erre
Tulajdonképpen én is ezért vagyok a Nintendo mellett,mert Mario,Zelda,Metroid és Kirby nincsen konkurencián,de el sem tudnám kébzelni.
Nintendo Switch ID-m: 5496-7946-5968
Nintendo 3DS ID-m: 3025-2184-8454
Xbox One-os ID-m: NorbiHUN Gaming
PS4-es ID-m: NorbiHUN_Gaming


Aki felvesz valamelyik platformon barátnak,az írjon privátüzenetet itt az oldalon!!!

Scott Moffitt a Nintendo stratégiájáról számolt beShepard | szept 01 : 17:49


Hozzászólás: 177


Válasz erre
Nagy általánosságban igaza van a több órás játékmenettel kapcsolatban, viszont szerintem ez játékfüggő is. Például az Uncharted Golden Abyss fejezetei és a Gravity Rush is úgy vannak "felszabdalva", hogy max. 20-30 percet tölts velük. Illetve a Vita bármikor standby módba állítható és bármikor onnan folytatod a játékot, ahol előzőleg abbahagytad. Ízlések és pofonok, nekem mindkettő nagyon tetszett, néha akár órákon keresztül is...
Connection Ambassador program letudva.
Segítetteim: Penisz, T_ibi, Angelus, Dimand Jozsef, Sitijani, Olahtomi86, Acelos, Don Carlo, Maria, Rooland, Bachrezso, HeAdsho, Fricix, Orzokiller, Simoka, TomDog, Tomiwii, Samberg, Erős Kristóf, "5959". Köszönöm nekik!Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz

 

Oldal létrehozási idõ: 0.8822 másodperc, 0.3271 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 56. Memória használat: 4,975kb