masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Újabb PLETYKÁK a Nintendo Switch Pro körül...
( Kategória: Nintendo Switch Írta Norbi(HUN) - 2020 október 27 kedd - 00:36:30 )Újabb pletykák érkeztek az állítólagosan jövőre érkező Nintendo Switch Pro-val kapcsolatban,most a legújabb szóbeszédek alapján a feltételezés az Economic Daily News-ból származik, amely szerint a Nintendo hibrid konzoljának továbbfejlesztett verziója már a tajvani panelgyártó Innolux Corporation Mini-LED kijelzőjével érkezhet. A Economic Daily News elmondása szerint a Nintendo nemrég tett látogatást az Innolux-ban, arra utalva, hogy megválhat a jelenlegi megjelenítő Sharp és JDI megjelenítőitől, és az állítólagos új Nintendo Switch Pro-ban már az Innolux Mini-LED kijelzőit használnák.
Azok számára, akik nem ismerik a Mini-LED technológiát, ellentétben a jelenlegi modellek háttérvilágítású 720p LCD-képernyőjével, ez a jelenlegi háttérvilágítású LCD-k „hibridje”, helyi OLED-szerű megvilágítással. Az OLED-kijelző minden képpontja saját fényt bocsát ki, és külön-külön is be- vagy kikapcsolható, míg az LCD-kijelzők a háttérvilágítástól függenek, ami fénykibocsátást és a képernyő sötét területeinek megjelenését eredményezheti. "Szürke". A hagyományos LCD háttérvilágításokkal ellentétben a Mini-LED kijelzők sokkal helyiebb háttérvilágítási teret biztosítanak a képernyő képpontjainak pontosabb megvilágításához, ami javítja a kijelző kontrasztját és potenciálisan az akkumulátor élettartamát is.

Nektek mi a véleményetek ezzel kapcsolatban?Örülnétek egy ilyen jellegű újításnak?


Hozzászólás: 1 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Hozzászólás
Újabb PLETYKÁK a Nintendo Switch Pro körül...Norbi(HUN) | okt 27 : 00:48


Hozzászólás: 1432


Válasz erre
Érdekessen hangzik az biztos és az OLED kijelzőkről annyit tudni érdemes hogy bizony sokkal szebbek rajta a szinektől kezdve a kontraszt is.Itt már el lehet mondani hogy a kekete az fekete lesz nem pedig szürke.
Viszont ami még ezeknél is fontosabb, hogy az elmondásuk szerint hosszabb Handheld mókára is lehet majd számítani,ami a jelenleg 4-5 órás kapacitáshoz képest mindenképpen jó hír azoknak akik ebben a variációban használják legtöbbet a Switch-üket.
Nintendo Switch ID-m: 5496-7946-5968
Nintendo 3DS ID-m: 3025-2184-8454
Xbox One-os ID-m: NorbiHUN Gaming
PS4-es ID-m: NorbiHUN_Gaming


Aki felvesz valamelyik platformon barátnak,az írjon privátüzenetet itt az oldalon!!!


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz

 

Oldal létrehozási idõ: 0.4817 másodperc, 0.2853 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 50. Memória használat: 4,957kb