masinák

 

Fórumok
Dragon Ball Heroes: Ultimate Mission
Wii Hungary!  Fórumok  3DS  3DS Game-ek!
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
TobyPG8D
2013 márc 12 k , 01:36
KA-ME-HA-ME-HAA

Regisztrált tag #3593
Regisztrált: 2011 máj 04 sze , 11:48
Lakóhely: Budapest
Üzenetek: 363


2013 Február 28.-án megjelent Japánban végre az első Dragon Ball game a 3ds-re!A játékot "elméletileg" azért találták ki, hogy ne csak az Ázsiai régióban lehessen játszani ezzel az "árkád" játékkal hanem más régióba is elterjedjen, mivel japánban például eszméletlen sikert aratott játéktermekben a játék, és ez a fajta megoldás "olcsóbbnak" tűnik a készitöknek mint több ezer gép legyártását és annak piacra dobását ..

Elmélete nagyon egyszerű boltokban lehet vásárolni hozzá bizonyos (pár száz ha jol tudom már 7-8. seria van 1 seria meg min 30db kártya) játék kártyákat:Heroes kártyák:Player kártya:

Nem találtam képet de az az a narancssárga amit beraknak a gépbe
Az előzöt meg rá kell helyezni.

Amit a gépbe helyezve beolvas és a kártyán szereplő karakterrel lehet játszani a játékban és egy uj történetet lehet "hozzá adni" az Animéhez illetve a játékos segithet az anime hősöknek legyőzni a gonoszokat.Én személy szerint nagyon meglepődtem hisz jópár éve csorog a nyálam már amúgy is erre és mikor megtudtam hogy kiadják 3Ds-re nagyon nagyon megörültem neki és türelmetlenül vártam már a megjelenésétGondoltam na ez az Ő fogja megmenteni a 3Ds-emet a portol és az eladástól végre valami game amivel szétnyuzhatom a kis masinát hisz köztudott elég DB fan vagyok és még kártyákat is lehet gyüjtögetni..
De mindig csak az a DE már megint
Most megláttam végre a gameplay videoját a játéknak...Azt már lehetett látni a hiresztelésből / képekből, hogy nem lesz valami "szép" grafikája (amit egyáltalán nem is értek mert ez nem egy 3Ds grafika hanem egy igencsak butitott sima Ds graftol is elmarad).
De ez olyan pixeles mintha valami kezdő grafikus iskolás team csináta és azok is fakockával dolgoztak volna..
Csak egy-két példa:

De az hogy NINCS 3D-s támogatás illetve semmi QR/AR "kártya olvasás" (a mikrofonról ne is beszéljünk mert ez amúgy is disz a gépen) engem személy szerint nem hogy sziven ütött, hanem úgy elment a kedvem az egész 3DS-esdiről, hogy el is kezdem árulni a gépet és el is felejtem hogy van ilyen cég mint Nintendo annak ellenére, hogy tudom nem ö készitette hanem azért mert hagyja hogy igy jelenjenek meg a gamek és alá adja a nevét..

Végezetűl egy kis doboz bontás egy szerencsés "helyi lakostól"Egyenlöre ennyit tudok irni erröl a "várt játékról" ha valami változna javitok de ne kövezzetek meg ha tévednék hisz videoból / cikkekből tudtam véleményt miondani eddig..

Rá találátam egy ilyen videóra lehetséges hogy müködni fog a 3Ds kamerája ?Lehet megvárom mig itthon is elérhető lesz bár ezek után kétlem hogy USA-EU kiadás lenne belöle..

Köszönöm hogy elolvastad az első játék bevezető / híremet

[ Módosítva 2013 márc 12 k , 03:12 ]
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2013 márc 12 k , 04:42
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12304
Köszi a topikot!
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.4086 másodperc, 0.2978 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 44. Memória használat: 5,118kb