masinák

 

Fórumok
F1 Race Stars: Powered Up Edition
Wii Hungary!  Fórumok  Wii U Game-ek!  Wii U játékok
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2013 ápr 08 h , 08:47
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12367Kezükben az F1 licencszel ez nem is olyan nehéz, az viszont már inkább, hogy kit és miként kívánnak megszólítani legújabb alkotásukkal. Most már három év F1 szezonjával a hátuk mögött azt gondolnánk, hogy ez a vonal foglalja el a helyet a tervezőasztalon, pedig mint néhány hónappal ezelőtt a böngészőből irányítható menedzser vonallal, úgy a Race Stars-szal is láthatóan szorítanak egy-egy sarkot egyéb elképzelések munkálatainak. Nem az első alkalom, hogy egy alapvetően komoly fizikai, szellemi háttérrel rendelkező sportágat vicces oldalról közelítenek meg ismert és ismeretlen fejlesztők, az viszont igen, hogy mindez F1 köntösbe bújt.Az első képek és trailer felbukkanása után már nem maradt nyitott kérdés az első gondolat tekintetében, azaz egyértelműen egy „könnyed” parti játékkal lesz dolgunk. Rajzfilmszerű, helyenként karikaturista megvalósítású pilóták, környezet és autók a valóságtól nem túlságosan elszakadva, hiszen az idei szezon teljes körűen képviselteti magát a képernyőn. Azonban ne gondoljunk gps-szel rögzített pályaadatokra – a valóság megközelítése rengeteg fantázia alkotta elemen keresztül történik.
Buborék fejű versenyzőkön, gokart méretűvé zsugorított autókon túl a valóság ihlette pályák egy-egy jellegzetessége lesz csak látható, vonalvezetésben, tipikus épületekben, a többi helyét átveszik az ugratók, döntött kanyarok, hurkok, rövidítések. Nem az a játék lesz, ahol autónkkal a hosszú köröket rójuk egy-egy beállítás után, szimplán irány a pálya, nyomni a gázt és közben olyan dolgokat használni, amit az FIA biztosan nem engedélyezne és egyébként sem cél ebben a kategóriában.Egyik ilyen a sérülések láthatósága, melyek fizikálisan nem kerültek végleges száműzésre. A boksz utcán való áthajtás itt nem büntetés, hanem a javítás alapja, amire szükségünk is lesz a győzelemért folyó harc során. Parti játék nem lehet meg felvehető – ellenfeleink életét megkeserítő – bónuszok nélkül, így a Race Stars sem marad ki a jóból. Aknákkal, célkövetős rakétákkal, csak ránk nem ható özönvízszerű esővel, de akár teleportálással írhatjuk felül a papírformát, igaz a rajtrács többi tagja sem nézi ezt ölbe tett kézzel.A rendszer pikantériája, hogy minden egyes csapat egyedi jellemzővel bír a tekintetben, hogy egy-egy felvehető bónuszt miként használ, egészít ki – akadhat aknát háromszorozó, rakétát hátrafelé lövő istálló is. A kötött téma valóságtól elrugaszkodott elemein túl azonban akad néhány valós power-up is is, így a Kers, valamint a Drs is használható funkció lesz, amolyan turbó-, illetve pajzs hatású lehetőségként.A Race Stars egyértelműen a társaság erejére épít, igaz csak a valós rajtrács felét tölthetjük fel versenyzőkkel. Egy gépen 4 fő osztott képernyőn, míg online egy tucat játékos vívhat harcot a legjobb pozícióért. Ami érdekesség, hogy a két mód vegyíthető, így akár három PC, vagy három konzol (4-4 fővel) is szolgálhat egy nagy verseny alapjául. Ahogy a pályán zajló események, úgy ezek is kissé elrugaszkodnak a királykategória alappillérétől, így afféle checkpointként felfogható Slalom, kieséses jellegű Elimination, az élen haladónak pontot adó Pole Position fedezik az extrémebb kihívásokat a hagyományos vonal mellett, ahol természetesen tükrözött, fordított irányú aszfaltcsíkok borítják fel az addig betanult kombinációk sorrendjét.Az eddig megerősített platformok közül csak a jellegében hasonlók nagyágyúja hiányzik, így a 2012 novemberi megjelenés Xbox, PS3 és PC megjelenéséhez a Wii U csak a 2013-as évben azaz idén csatlakozik majd. A több mint ígéretes, szinte elronthatatlan, korosztály független alkotás.


Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2013 ápr 08 h , 08:48
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12367
Jópofa új kart féleség fog érkezni akkor megintcsak.


A hírt még nem jelentette be hivatalosan a Nintendo,viszont a Gamespot.com oldalán felvan tüntetve az érkezô játékok között. ----> {link}

[ Módosítva 2013 ápr 09 k , 05:58 ]
Vissza az elejére
Weboldal
humi1
2013 ápr 09 k , 08:39
BOGARAS

Regisztrált tag #3001
Regisztrált: 2010 dec 08 sze , 05:25
Lakóhely: Tiszaújváros
Üzenetek: 762
Nem nagyon szoktam kikelni magamból ,de ez egy nagy ........! Ha már a jogokat birtokolják akkor kérnék egy rendes F1 játékot, ami kihasználja az új kontrollert!
Ha az megvan, akkor jöhet ez. Most ezzel a kartos stílussal már elértek a családokik. Most ideje volna a többi játékost is megszólítani.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2013 ápr 09 k , 06:00
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12367
Az is fog majd jönni idôvel.
Szerintem a kart mûfajában megálja a helyét.
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.7999 másodperc, 0.7043 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 50. Memória használat: 5,167kb