masinák

 

Fórumok
Shadow of the Eternals
Wii Hungary!  Fórumok  Wii U Game-ek!  Elkaszált játékok
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:   <<      
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
resolve3
2013 okt 09 sze , 07:34

Regisztrált tag #299
Regisztrált: 2008 okt 02 cs , 09:06
Üzenetek: 975
Shepard: Teljesen jól látod a dolgokat. A WiiU-ra nagy eséllyel azért nem hoznak ki "mindenféle" játékot, mert egyik sem támogatná nagyon a Gamepad-ot. Ha pedig megnézzük a felsorolt játékok közül 2-ről biztosan tudom, hogy exkluzív cím(a többiről nem tudok semmit). Ezek az exkluzív címek jól is néznek ki, hiszen kifejezetten erre a gépre készítették, de azok a játékok amikből már-már 3-4 sorozat is készül, nem jön WiiU-ra, mert nem akarnak vele fáradozni. Így is van gondolom gond a játék elkészítésével, de ha még arra is gondolni kell, hogy kihasználjon egy teljesen más elképzelés alapján készített "joy"-t akkor el megy a fejlesztők kedve az egésztől.

[ Módosítva 2013 okt 10 cs , 04:44 ]
Vissza az elejére
Shepard
2013 okt 09 sze , 09:00
BBC-Player


Regisztrált tag #2447
Regisztrált: 2010 júl 30 p , 06:21
Üzenetek: 659
Clyde: hát a Wii tényleg nem a hardware-s teljesítményéről volt híres. Azt hiszem a Wii U is háttérbe szorul majd még inkább, ha a konkurens next-gen konzolok elérhetővé válnak.
Viszont, a Nintendo-nak soha nem az volt a célja, hogy ütős grafikát hozzon tető alá, hanem a játékélmény. Szerintem, aki Wii-t vásárolt, azt nem érdekelte különösebben a tűéles textúra, a 16x élsimítás és hasonlók. Speciel számomra az egyik legkülönlegesebb élmény FPS terén pont egy Wii-s MoH rész volt, amibe úgy belevonták a mozgásérzékelős irányítást, hogy mindenféle elmosódott textúra ellenére maximálisan beleéltem magam a játékba. Nem kevés FPS játékkal játszottam előtte más platformokon, tenném hozzá. Szóval, sokat adhat a játékhoz, de szerintem közel nem minden a látványvilág.


Ez a mizéria azt juttatta eszembe... szerintetek, ha már x ember beleadott egy ilyen Kickstarter programba, a projekt elhalasztásával / lezárásával vajon visszakapják a pénzüket?
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2013 okt 10 cs , 05:00
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Teljes mértékben támogatom Shepard beszámolóját,mert bizony anno a Metroid Prime 3-at mikor én is kipróbáltam mondanom sem kell majd elcsöppentem a Remote és nunchuk-os irányítástól,és ez persze jóval a játék kiadása után 5 évvel volt.Anno Gamecube-on a Metroid Prime-ok nagy játékok voltak,de a Remote-nunchuk párossal való játszás élmény fényéveket emel a játék élményen ellenben egy sima PS3 vagy XBOX360-as joy-nál.
Gamepad terén meg megintcsak ugyan ez a szitu,de aki nem játszott vele,vagy csak futóban egy-két órát,az persze,hogy csak fikázni tudja meg leszólni,mert nem tudja magát azon túl tenni,hogy ez csak egy HD konzol egy tablettel.
Mondjuk én ezeben a dolgokban már nem szálok vitába senkivel,mert nincs értelme meg aztán mindenkinek a szíve joga,hogy mi tetszik és mi nem.
A lényeg,hogy akiknek van-volt Wii-jük azok tudják,hogy miért választották.A Wii U-val megincsak ugyan ez a szitu.
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:   <<       

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.1503 másodperc, 0.0582 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 48. Memória használat: 1,339kb