masinák

 

Fórumok
SpongeBob Squarepants Plankton's Robotic Revenge
Wii Hungary!  Fórumok  Wii Game-ek !  Wii játékok
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
KikiGames
2013 nov 21 cs , 09:46

Regisztrált tag #3335
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49
Üzenetek: 2093
Figyelem: A leírás talán egy fajta vélemény nyílvánítás szagú, ezért elnézést kérek.

Aki régebben játszott SpongyaBob-os játékokkal annak nem lehet nehéz elképzelni hogy milyen is lehet ez a játék. Próbáld csak meg! Na megvan? Oké, mert a játék egyáltalán nem olyan mint az ember gondolná. Itt nem feltétlenül a szórakozáson van a hangsúly és nem is az ügyességen, ugyanis alig van egy-két rész ahol egyáltalán le lehet esni a pályán. Nem. A SpongeBob Squarepants Plankton's Robotic Revenge teljesen más.



A játékban a legtöbb időt a lövés, vagy az ütés kapja. Ez nem vicc! Mintha a készítők arra figyeltek volna, hogy kész legyen a pálya, és utána tegyük tele robotokkal. A pályák dizájnja eléggé szép, de amikor már a 3. pályán látja az ember ugyanazt a platformot akkor azért elgondolkodik hogy mégis mennyi idő alatt dobták össze a játékot. A grafikával nem is lehet különösebb gondunk, ugyanis.... Héj, ez egy SpongyaBob játék, miért is kellene több? (És ezt bármiféle szarkazmus nélkül írom)



Most írok egy kicsit a hangokról, aminek az égvilágon semmi baja sincsen, de azért pár dolgot megemlítenék. A zenék jól el lettek találva, nagyon illik a rajzfilmben hallottakhoz. De lesz egy (vagy több) hang amitől az őrületbe lehet menni. Erről majd az irányítás részben írok alább. A karakterek hangjai is egész korrektek, nincs is velük semmi baj. Külön érdekesség hogy a címképernyőn a "menüben" mindig más szereplő mondja be a játék címét. Még csigusz is.



Akkor jöjjön az irányítás. Az irányítás egy erős pozitívum, ugyanis tökéletesen egyszerű. Bár nem használja ki sem a mozgásérzékelést, sem pedig a pointert, nincsen túlbonyolítva. A pointer pedig igazán jól jött volna mert vannak kinyitható fegyverek. (Gizmos)
Van a játéknak egy igazán "rossz" tulajdonsága. Ugyanis elég kiválasztani egyetlen fegyvert, folyamatosan lenyomva tartani a lövés (B) gombot és menni előre. Kész! Az ütést szinte nem is kell használni. Vannak ládák amikbe lehet életet találni (Amire néha-néha szükség is van) azokat úgy kell kinyitni hogy ugrás után megnyomjuk az ütés (Z) gombot amitől a karakterünk a földnek csapódik, így ki tudsz nyitni ládákat, vagy be tudsz nyomni gombokat. Minden másra jók a fegyverek. És itt jön képbe amit a hangoknál említettem. Folyamatosan azt az őrítő fegyver hangot fogod hallani. Nincs is értelme elengedni a B-t ugyanis ha nem ellenségek vannak előtted, akkor hordók. Ha multiplayer-ben játszunk még több lövést fogsz hallani és hidd el hogy az őrületbe fog kergetni 30 perc után. Azt is érdemes megemlíteni hogy auto aim van, azaz ha nyomva tartjuk a lövést akkor magától rácéloz az ellenfelekre. A hordókra egyébként nem!






Játékmenet: Igazából a nagyját már leírtam. Haladj előre, gyűjtsd a pontokat (Ugyanis szükséged lesz rájuk, hogyha új fegyvereket szeretnél megnyitni, illetve fejleszteni) öld a robotokat és ennyi. Ez egy tipikus olyan játék amit csak és kizárólag multiplayer módban ajánlok játszani. Egyedül valószínűleg 10 perc után unalmassá válik, de pl. két ember már igazán jól el tud vele szórakozni. Még annyit megemlítenék hogy a boss harc jól ki lett találva ha attól eltekintünk hogy az összes boss harc kb. ugyanaz csak más nehézségi szinten.
Választható karakterek: SpongyaBob, Patrick, Tunyacsáp, Rák úr, Sandy.



Sztory: Nincs! Na jó van, de nem éppen összetett. Annyi a lényeg hogy Plankton megpróbálja ellopni a herkentyűburger titkos receptjét Rák úrtól ezért épít egy robot hadsereget. Ennyi, kész, semmi több. De szerintem a történet mellékes is, ugyanis a szórakozáson van a hangsúly.

Itt van a Trailer videó, tessék megnézni:



Összegzés: Ajánlom minden SpongyaBob fannak, vagy annak aki egyszerűen kedvet kapott hozzá a Trailer után.
Játék nehézsége: 6/10
Annyit még hozzá tennék hogy a játék végigjátszásához elegendő 1 nap. Egy hosszabb délután alatt végig lehet játszani sajnos.



Megjelent: Ps3, Xbox360
És a Nintendo fanok örömére: Wii, Wii U, 3DS, DS

(Remélem tetszett a leírás és nem baj hogy túlságosan belevittem a személyes véleményemet.)

[ Módosítva 2013 nov 21 cs , 03:01 ]
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2013 nov 21 cs , 06:24
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
De nem ám!
Így kö ezt csinyániiee csáje...!

Köszi a topikot KikiGames!
Vissza az elejére
Weboldal
KikiGames
2013 nov 25 h , 05:58

Regisztrált tag #3335
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49
Üzenetek: 2093
Na uncsitesómmal múltkor újra játszottunk a játékkal és hozzátenném, hogy újrajátszhatósága egyenlő a 0-val. Ha egyszer végigvitted unni fogod az újrajátszást. Gondoltuk kinyitjuk a fegyvereket a többi karakterrel is, ugyanis egy karakterrel megvett fegyver csak és kizárólag azzal a karakterrel lesz elérhető, akivel megnyitottad. Tehát gondoltuk hogy kinyitjuk a többivel is , de őszintén... Meguntuk.
Ha nem teljes árú játékként, hanem pl. letölthetőként árulnák jó áron, még megérné, de így... Egyébként kíváncsi vagyok vajon a Wii U-s verzió miként használja ki (Ha egyáltalán kihasználja) a GamePad-ot. És vajon milyen a 3DS és DS verzió?

[ Módosítva 2013 nov 25 h , 05:59 ]
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2013 nov 26 k , 01:34
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Na látod ezt nem tôlem fogod megtudni,mert nem áll szándékomban beszerezni.Valahogy soha nem késztetett arra,hogy beszerezzem.
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.2005 másodperc, 0.0595 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 50. Memória használat: 1,353kb