masinák

 

Fórumok
Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
Wii Hungary!  Fórumok  Wii U Game-ek!  Wii U játékok
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2014 okt 20 h , 04:51
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Nyitok neki egy online-multi-s topikot,ott összetudtok majd verbuválni egy csapatot.
Vissza az elejére
Weboldal
TomChaos
2014 nov 14 p , 09:16

Regisztrált tag #3860
Regisztrált: 2011 okt 05 sze , 05:56
Üzenetek: 304
Na csak, hogy ne csak Norbika posztoljon király dolgokat...









[ Módosítva 2014 nov 14 p , 10:51 ]
Vissza az elejére
TomChaos
2014 nov 14 p , 09:17

Regisztrált tag #3860
Regisztrált: 2011 okt 05 sze , 05:56
Üzenetek: 304
ugye nem pixeles a cucc... csak én látom úgy?
Vissza az elejére
Shepard
2014 nov 14 p , 09:46
BBC-Player


Regisztrált tag #2447
Regisztrált: 2010 júl 30 p , 06:21
Üzenetek: 659
TomChaos írta ...

ugye nem pixeles a cucc... csak én látom úgy?


Látom kedvet kaptál a posztoláshoz. Pixeles lesz alapból...
Idézem Norbit: "Hogy ne legyen kockás a kép csak annyit kell tenned,hogy a feltöltött képed legvégén a ..."_.jpg" elött lévô "_" alsó vonalat kitörlöd és máris tiszta lesz a kép. "


[ Módosítva 2014 nov 14 p , 09:50 ]
Vissza az elejére
Shepard
2014 nov 14 p , 10:01
BBC-Player


Regisztrált tag #2447
Regisztrált: 2010 júl 30 p , 06:21
Üzenetek: 659
Úgy gondoltam, a játék egyszemélyes kampányának kivégzése után, illetve jó pár többszemélyes élménnyel gazdagodva írok egy rövid kis összefoglalót, mi tetszett benne, hátha másnak is kedve támad beszerezni.

Ahogy az a topik nyitó összefoglalóban is szerepel a játékban a 4th Echelon kémszervezet fejeként terrortámadásokat hárítunk el, akadályozunk majd meg. A jelenlegi rossz arcok a Mérnökök név alatt ismertek és egy világméretű összeesküvést terveznek, ami a fekete lista néven fut. Olyan előre kitervelt eseménysorozat ez, amit a világ különböző pontjain indítanak el. Mint például egy víztisztító üzem teljes szennyezése, túszok ejtése, de lesznek itt különféle figyelemelterelő akciók is. Sam Fisher szerepében ezt vagyunk hivatottak megállítani repülő hadi bázisunkkal, ami a Paladin névre hallgat. A történet egyáltalán nem mondható sablonosnak, különféle, változatos helyeken fordulunk meg. Nem akarok sok poént lelőni, lesz itt metrós, illetve autós üldözés, észrevétlen behatolás egy közel keleti nagykövetségre, de Fisher még egy szigorúan őrzött börtönbe is bejuttatja magát rabként, hogy fontos információkra derítsen fényt, majd eltűnjön onnan. Sok emlékezetes pillanatot okozott a játék ezen a téren.

Az aktuális feladatokról mindig hatásvadász módon értesülünk (az előző rész hagyatéka).

A fekete lista megállításához Fisher olyan méretű fegyverarzenált és különféle készüléket kap, amit minden egyes kémfilm főszereplője megirigyelhetne. Lesz itt az egyszerűbb füst- és könnygázgránáttól kezdve, az elektromos készülékeket pár pillanatra bezavaró tölteten keresztül repülő drón is, amivel kábító tölteteket is lőhetünk. Az ikonikus éjjellátó szemüveg sem hiányozhat, amit ezúttal egy pulzáló szonárral és hőlátással is felszerelhetünk, amivel megkönnyítjük dolgunkat. Ha pedig nem vagyunk a finom megoldások híve, akkor harcba indulhatunk hangtompítós, vagy a nélküli kis pisztollyal, sörétes és sorozatlövő fegyverekkel, illetve mesterlövész puskákkal is. A játék három kategóriában értékeli teljesítményünket egy-egy küldetés után, ez pedig a szellem (csendes mozgás, kábítás), a vadász (csendes gyilkos) és az offenzív (szemtől szemben gyilkolás) játékmód. Így mindenki kedvére választhat, ami a legjobban fekszik játékstílusához.


A jól megszokott éjellátó továbbfejlesztett változata és a szonár.


Gyere csak a papához...

Természetesen a szellem mód a leginkább támogatott és azért is kaphatjuk a legtöbb jutalmat, amiből fejleszthetjük előbbi kütyüinket, fegyvereinket, vagy akár újakat is vásárolhatunk mind az egy-, mind a többszemélyes kampányban. A repülő hadiszállást is érdemes felvértezni, mert így nyerhetünk bepillantást a fekete piacra, újabb fegyvereket, eszközöket megnyitva, de sokféle lehetőség adott még, mint gyorsabb gyógyulás a harctéren, opcionális feladatok kijelzése műholdas segítséggel, stb.

Pazar a kilátás.

Szükségünk is lesz ezekre, mivel néhol a terroristák, fegyőrök is komoly páncélzatban, maszkban, esetleg éjjel látóval lesznek felfegyverkezve, de egyes helyeken kutyákkal is találkozunk, amik bizony a közelből kiszagolnak minket és utánunk erednek. A mesterséges intelligencia egész jól teljesít, ha észrevesznek minket, az ellen igyekszik taktikusan bekeríteni minket. Amit irreálisnak tartottam ugyanakkor, hogy néha a leglehetetlenebb helyen is kutattak utánam, észrevettek félig háttal, anélkül, hogy egyszer is megszólalt volna a riadó, vagy nagyobb zajt csaptam volna. Ha egy kutya kiszúr minket, azonnal oda siet mindenki, akár több száz méterről is. Ilyenkor a legutolsó látott helyzetünket egy sziluett jelzi, amit mindenki bőszen ki akar iktatni, mint az előző rész, a Conviction esetében. Sajnos a korábbi részből nem hoztak minden funkciót át. Kifejezetten élveztem például, amikor a sötétbe érve korábban eltűntek a színek és mindent fekete fehérben láttunk. Ezt most mellőznünk kell, pedig szerintem jó megoldás volt a kijelzők helyettesítésére.

Szorult helyzetben.

A fejlesztők audiovizualitás terén véleményem szerint rendkívülit alkottak. A néhol háttérben villámló és közelgő vihar képei megvakítják hősünket, ha az éjellátón keresztül szemlélődünk, a hátunkon cipelt elkábított delikvens néha kényelmes horkolásba kezd. Ilyenkor az éjellátó szonár nem működik, mivel a test leárnyékolja azt. Egy részen, elmosódott képen keresztül látjuk a világot, mivel idegméreg hatása alatt állunk. Ezek az "apróságok" mind-mind sokat hozzáadtak az amúgy is szép grafikához és játékélményhez. Sajnos teljesítmény terén már nem alkottak maradandót a fejlesztők. Előfordulnak teljes fagyások a játék alatt, ilyenkor a képernyő kimerevedik, a Gamepad pedig bepixelesedik és csak egy teljes újraindítás segít a gépen.

Idegméreg hatása alatt.



Villámlik, mennydörög.

A végére hagytam a legfontosabb kérdést, miért érdemes pont a Wii U verziót választani a többivel szemben? A Gamepad-ban megbúvó lehetőségek szerintem magukért beszélnek. Eleinte leginkább csak a felszerelés kiválasztására fogjuk használni, de később nagyon hangulatos, hogy a távoli műholdképeket erre vetíti majd a konzol, ha mesterlövész, vagy légi bombázós részek adódnak. Ilyenkor a Gamepad giroszkópját kihasználva, azt erre-arra döntve tudunk célozni. Innen lehet irányítani és pásztázni a terepet a falra tapadó kameráinkkal is, de a harci drón is ezen keresztül irányítható. Szóval egész jól sikerült ezt a lehetőséget kihasználni.

A felszerelés végig testre szabható a Gamepad-on.


A drón repülés közben.

Egy kis mesterlövész gyakorlat.


A játékkal hibái ellenére én nagyon jól szórakoztam eddig és a co-op részét is elég sokat nyúztam. Még így is sok lehetőség maradt, amivel azt hiszem élni is fogok. Aki eddig szerette a sorozatot, annak szerintem mindenképpen megér egy próbát, nem fog csalódni.


[ Módosítva 2014 nov 14 p , 11:02 ]
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2014 nov 14 p , 11:00
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Király volt a beszámolódat olvasni,végre nem csak egyedül én vagyok aki élménybeszámolókat tesz fel az oldalra.
Amúgy agyalok már egy ideje a beszerzésén,mert anno a Gamecube-os Slinter Cell is bejött és a Gameshop-ban is csak 5500Ft most.
Még a co-op-ról tolsz pár beszámolót és megvettél.
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 jan 21 sze , 03:01
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Most,hogy megvan a cucc nekem is a Captain Toad kijátszása után egyszerre belemerülhetek én is ebbe a játékba.
Amúgy már nagyon kíváncsi vagyok,hogy miket tartogat a játék ,de fôleg az online-multi-jára vagyok kíváncsi.
Skacok hamarossan én is jövök majd jókat multizni veletek.





[ Módosítva 2015 jan 21 sze , 03:02 ]
Vissza az elejére
Weboldal
TomChaos
2015 jan 21 sze , 08:27

Regisztrált tag #3860
Regisztrált: 2011 okt 05 sze , 05:56
Üzenetek: 304
Ha van esetleg Androidos vagy IOS alapú tblet vagy telefon a birtokodban, akkor nehogy elmulaszd letölteni az "SC Spider-Bot" nevű alkalmazást mellé, garantáltan Wii U kompatibilis (ne zavarjon, hogy Wii-t írtak rá...) és munkahelyen vagy lefekvés előtt, unalmadban + játékélményt és a rendes játékba átvihető kellemes extrákat biztosít neked, úgy mint exkluzív cipő, és szemüveg, továbbá zsé ha átkonvertálod.

Néhány kép is... háromféle játékmód is van benne...






[ Módosítva 2015 jan 21 sze , 11:15 ]
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2015 jan 21 sze , 11:17
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Köszi,okvetlen megfogom nézni késôbb.
Amúgy ez örvendetes a UbiSoft-tól,de tényleg.
Vissza az elejére
Weboldal
TomChaos
2015 jan 26 h , 08:27

Regisztrált tag #3860
Regisztrált: 2011 okt 05 sze , 05:56
Üzenetek: 304
Jéééééézusom Norbert... MP7 és Stun Gun? Mi ez valami B kategóriás akciófilm egy kilométerről kiszúrnak, hogy ott vagy Na szedjél szépen felfele valami nyílpuskátot... meg valami normál skúlós cuccot...
Hát erre tanított Sepi?

peace
Vissza az elejére

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.2295 másodperc, 0.0880 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 69. Memória használat: 1,599kb