masinák

 

Fórumok
Xenoblade Chronicles X (Wii U)
Wii Hungary!  Fórumok  Élménybeszámolók és végigjátszások  Játék élménybeszámolók
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2016 márc 26 szo , 04:31
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12108
Xenoblade Chronicles X élménybeszámoló Norbi(HUN) tollából...


[ Módosítva 2016 márc 26 szo , 04:32 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 máj 22 v , 04:32
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12108
Szinte hihetetlen,hogy ennyi idô telt el azóta,hogy játszottam ezzel a game-el.Nem tom,most nem jut az eszemben,hogy hányas Chapter elött állok,de a legutóbbi game-elésemkor is azzal küzdöttem,hogy letudjak minden más mellék küldetést,amit nem lehet letenni,hogy a sztori szálat tudjam tovább vinni.Nos az én sztori Chapter-öm egyik kitétele,hogy meglegyen a The Matchmaker küldetés is,ami természetesen még a holdon van,mert van két olyan küldetésem,amit megkell csináljak elötte.Az egyik,amivel most küzdök az az Emotion Commotion küldetés,ahol némi YouTube videóra kellett fanyalodnom,hogy tudjam mit keressek.Nem tehetek róla,de amikor meglátom a "gyûjts be" szót a küldetésben inkább megnézem YouTube-on,hogy mi a leh*gyozott sóskiflit kell begyûjtenem mint hogy elkezdjem keresgélni.Az kb olyan lenne nálam angol tudás hiányában mintha elmennék f*sz nélkül b*szni.
Amúgy egyszer már csináltam olyat és ráment egy teljes napom mind hiába.

Nos,akkor az Emotion Commotion küldetés egyik része meg is volna,viszont a másik begyûjtendô dologért Sylvalum-ba kell mennem,ami még szinte nagyon új nekem.Egyszer voltam már ott,hogy egy-két probe-ot beaktiváljak,de semmi több.
Most pedig,hogy jobban elmerültem ezen a helyszínen,hát azt kell,hogy mondjam....Wow!Azt a mocskos tevegyártó gyereket...Ez a Sylvalum annyira gyönyörû,hogy mindjárt bokán fo*om magyamat.Eszméletlen szép ez a hely,ami minden napszakban változik.What a fu**!!!
Mindjárt meg is álltunk és csináltunk egy képet arról a helyrôl,ahol jelenleg barangolunk.Meseszép!!!
[ Módosítva 2016 máj 22 v , 04:39 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 máj 29 v , 03:34
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12108
Elérkezett a nap ismént mikor elôkerül és ráficcenünk a Xenoblade X-re.
Még mindig azzal küzdök,hogy végre valahára bele kezdhessek a nyolcas küldetésbe,de elötte még a The Matchmaker küldetést kell teljesítenem,amihez az egyik kitét,hogy Lao-val minimum egy szives legyen a kapcsolatunk,ami egyelôre nálunk csak plátói.
Sokáig sz*rakodtam ezzel a küldetéssel,mert fin*om nem volt róla,hogy miért nem engedi megkezdeni a küldetést,mire Face-en a kolegák pár másodperc alatt szúrták a választ nekem,hogy vigyem Lao-t magammal és csináljak pár mellék küldit,amivel ápolhatjuk a kettônk közti kapcsolatot.
Nos hát,jelenleg ezen vagyok aztán jöhet a nyolcas küldetés.
Nekikezdtem egy Stella-ás küldetésnek,ahol hanyadt vágott,hogy milyen brutál állat és faj világa van ennek a Mira-ának.Nagyon bödesz!
Belénk kötött egy ismeretlen ipse,de még nem tudja,hogy mekkora fába vágta a fejszéjét...Valami gond van haver!?...Ukránok vagyunk,nem viccelünk!


Apró-popó...ha már itt vagyunk akkor ezt a begyüjtögetôs regisztrálhatós holmit is a figyelmetekbe ajánlanám,mert ha a sorok mindegyike megvan,akkor a játék item-ekkel és Battle pontokkal jutalmaz,szóval érdemes rá odafigyelni.
Végre valahára sikerült összehoznom a The Matchmaker küldetést,ami ha meglesz akkor a sztori küldetést is tovább fogom tudni vinni.Na végre,már jó ideje csak keveregtem a játékban mint az a bizonyos gólya f*s.
Na gyermekeim eljött végre amire már régóta várok,jöhet a nyolcas küldetés felgöngyölítése.Kíváncsian várom a történet folytatását és a feladatokat,hogy mit kell gyûjtenünk vagy kit kell levernünk és hasonlók.
Hát ez nem semmi!Azt a mocskos tevegyártó gyereket!!!Amióta elkezdôdött ez a nyolcas küldetés mást nem tudtam csinálni még mint kamillázni.Lényegében arról szól a nyolcas küldetés,hogy ránktámadnak és próbálnak minket lerohanni,de mi derekassan helytállunk és tartjuk a frontot.New Los Angeles elött nagy idegen hadsereg gyûlött össze,nem kevés skell-el megfûszerezve,ahol néhányat sikerült levernünk és a hadsereg egy részét is likvidáltuk,ám ekkor jött a hívás hogy az idegenek egy jókora ûrhajója tart New Los Angeles városa felé,ami el is érte majd több Skell-el támadtak a városunkra.Ekkor pedig megmutatta magát az idegen nagy úr és úrnôje.
Annyira bödeszek a csatázások hogy csak na,az átvezetô videókról meg nem is beszélve.Komolyan mondom,hogy mióta elkezdôdött a nyolcas küldetés csak pislogok mint hal a szatyorban.Kajak jó a hangulata ezeknek a csatáknak.Az idô zord és sötét,a város riasztás hangja pedig harcra sarkalja az embert.Korábban a New Los Angeles elött zajló harcró nem tudtam feltenni képet,mert annyira letaglózott a látványa és a hangulata,hogy simán megfeledkeztem róla,de most a városban zajlóról megpróbálok mutatni párat.
.... .... .... Már szóhoz se tudok jutni,annyira magával ragad a játék hangulata.
Szörnyen fest New Los Angeles városa.Ami eddig gyönyörû szép kertváros és üzletsor volt az mostanra skell-ekkel,robotokkal és más idegenekkel ellepett csatatér lett.A fejünk felett ha felnézünk óriási csatahajók tüzelnek ránk,míg az utcákon lépegetô robotok,gyalogsági robotok és Skell-ek próbálnak leverni bennünket.
Asszem,hogy itt egy személyes csata lesz ezzel a csibével.Kíváncsian várom majd a reakcióját,miután kip*csáztam.Nagyon nagy droid sereget hozott magával,amivel próbál minket eltörölni a föld színérôl,szóval epekedve várom,hogy mi lesz a csata után.
Pörögnek az események rendesen...
Azt hittem,hogy ha leverem a gonosz csibét és paliját véget ér ez a csata,de nem így történt,valamint jöttek mások is,akik nem feltétlen azért érkeztek szerény otthonunkba,hogy lezúzzanak minket,hanem hogy megszerezzenek tôlünk valamit.Azt meg kell hagyni,hogy olyan belépôjük volt,hogy...what a fu**???Emberek és Skell-ek nem bírták ôket nem hogy megsebesíteni,de még csak hátráltatni sem.Jöttek,vittek és mentek,de a visszaúton némi párbeszéd lezajlása után úgy vettem észre,hogy még látni fogom ôket hamarosan.
Ha jól láttam,akkor valami brutál Skell-t vittek el a hangárunkból.A gonosz csibe és barátja is elskerázott New Los Angeles-bôl,habár nem nagyon tudta elviselni a vereséget így szerintem még találkozni fogok vele a közeljövôben.
És ezzel vége a nyolcas küldetésnek is.Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra,mert ez a nyolcas küldetés nagyon feltüzelt.
[ Módosítva 2016 máj 30 h , 12:25 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 jún 25 szo , 06:29
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12108
Ma ismént elôrántjuk a farzsebünkbôl eme gyöngyszemet és beleássuk magunkat a kilences fejezetbe.A korábbi nyolcas fejezet nagyon nagy hatást gyakorolt rám,így a kilencestôl is hasonlókat várok.Na lássuk...
A kilences küldetés elején beválaltam egy mellék küldetést,mert megesett a szívem ezzen a gubera Józskán,de amikor beléptem ebbe a barlangba,hanyadt vágott a 43-42-es szintû rovarok látványa,így nem csoda,ha kicsit parázok ettôl a f*tyma órrú halacskától.Ugye?
Ezt csak úgy úton Sylvalum felé...Nagyon bödesz ez a naplemente.Nem de?
Hosszú kólicálás után...mirôl beszélek itt,amikor van Fast Travel.Mi? Nos elértük Sylvalum-ot,ahol egy sereg ellenséges Skell süvített el a fejünk felett majd nem sokkal ezután megtaláltuk Lao barátunkat is,aki teljesen magába volt roskadva.Hogy ennek mi az oka még nem tudom,de hamarosan erre is fény derül.
Valahogy sejtettem,hogy hamarosan találkozni fogok még a meszes cs*csü Rozival meg a magas vérnyomással küszködô Józska gyerekkel.Na erre a küzdelemre kíváncsi leszek,mert pár napja láttam egy videót arról,hogy a srác mennyit szenved ezzel a párossal...,de lehet hogy csak azért mert alig volt egy-két szinttel magasabb náluk.Nálam ilyen probléma nincsen.
Apropó...közben ugye Lao-val is beszélgettünk kicsit,aki valószínüleg azért volt úgy maga alatt,mert nem bírt ezzel az új fajjal.Na lássuk csak velem mi a helyzet...
Ohh... Hatan plusz öt Skell hármunk ellen?Ti aztán bátrak vagytok,hogy nôljön penész a talpatokra...
Ehh...Nem volt egyszerû szülés,de sikerült legyakni ezt a kis csapatot.Második nekifutásra sikerült csak,mert az elsô taktika nem vált be,miszerint oszd a pofonokat a meszes cs*csü Rozira és a vérnyomásos Józska gyerekre.Én azt a taktikát alkalmaztam,hogy elöbb a csapat társaikat vertem le szépen egyesével,amíg Lin és Elma foglalkozott a fô párossal.Így tudtam közben visszatölteni a HP-nkat,amire itt nagy szükség volt.Amúgy az elején tök jó volt,hogy beleéltem magamat abban,hogy... na majd a Skell-ekkel jól agyoncsapom ôket azt meszeltek nekik...mire rájöttem a Skell-hez szaladva,hogy "Nono ne akarjál huncutt lenni,mert itt nem fogod ezzel a taktikával megúszni".
Egy szó mint száz,itt fel kell kötni a gatyóreszt azoknak,akik harminc akárhányas szinten vágnak bele ebbe a csatába,mert még az én 43-as szintem ellenére sem volt egy könnyû menet.
Hogy mi van!? Van benned kitartás more azt meg kell hagyni...,hogy a hátad legyen elöl.
Na ha ez egy Skell a Skell elleni harc lesz,akkor olyant verek rád barátom,hogy úgy fog elötted lengedezni a kardom,mint annak a bizonyos lakodalmas lónak cerkája a nyári szellôben párzási idôszakban.
Na gyere...pakolj fel!
WOW!!!Hát ez sem valami egyszerü menet.Gyalogos harc majd ez a Skell-es harc...
Mondjuk hála az Overdrive-nak sikerült a meszes cs*csüt meg a csicskásait lecsapni,így már csak ez az egy óriás Skell van hátra,ami kapja rendesen a szügyösöket.
Hehhh...Ennyi.
Pár sor beszéd után úgy elhúzták a csíkot,hogy csak na.Jelen esetben is pont azt csodáljuk,még mielött valaki azt hinné,hogy a kisgöncölt és a nagygöncölt keressük az égbolton.
Ezzel pedig vége a kilencedik fejezetnek is.A sztori befejezése érdekes volt ezért azt most nem spoiler-ezem le.
Nagyon jó zenék csendülnek fel,már sokszor elgondolkodtam azon,hogy beszerzem a soundtrack-jét ennek a játéknak.Tényleg nagyon barósak a játék zenéi.
[ Módosítva 2016 jún 25 szo , 11:39 ]
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.3845 másodperc, 0.1874 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 49. Memória használat: 5,139kb