masinák

 

Fórumok
The Flame in the Flood
Wii Hungary!  Fórumok  Nintendo Switch  Switch Game-ek!
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Shepard
2018 ápr 26 cs , 09:43
BBC-Player


Regisztrált tag #2447
Regisztrált: 2010 júl 30 p , 06:21
Üzenetek: 659
A klasszikus túlélő játékok közé sorolható a Flame in the Flood, ami még 2016. februárjában jelent meg a Molassess Flood fejlesztésében, szinte az összes létező platformon. A főmenüben kétféle mód közül választhatunk, ami mind egyszemélyes játékot foglal magába.



Viszont a kampányban és az endless módban is egy célunk lesz végső soron, a túlélés. Ebben női főszereplőnk segítségére lesz egy eb társ is, aki jelez, ha bármilyen ellenség, vagy beszerezhető tárgy van a közelben. A felszerelések, étel-ital gyűjtögetés mellett oda kell majd figyelnünk a természet ragadozóira is, illetve hogy mennyire vagyunk fáradtak.



A játékmenet nagy részében az össze gyűjtött erőforrásokat fogjuk tákolni és farigcsálni, A történet szerint egy általunk tákolt kis tutajon hajózunk, a hol erősebb, hol gyengébb sodrású folyón, amit jócskán tarkítanak akadályok és kisebb-nagyobb szigetek is. Míg a kampányban minden fontosabb szereplőt és tárgyat ugyanott találunk, az endless játékmód véletlenszerűen variálja majd az elemeket, tovább bővítve ezzel a játékidőt és a lehetőségeket.



Ugyan az eddig megjelent tesztek szerint a Flame in the flood jó indie játék módjára hozza a kötelezőt, nem ad igazán semmi újdonságot hozzá az eddig ismert túlélő-szimulátor formulához. Első ránézésre mégis egy hangulatos, érdekes próbálkozásnak látszik a Switch-en. Megjelenési időpont: 2017. október
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2018 ápr 26 cs , 11:17
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Ezt a játékot anno én is sokat nézegettem,aztán valamiért el is felejtettem,pedig tényleg jónak tűnik.
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.2224 másodperc, 0.0466 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 44. Memória használat: 1,268kb