masinák

 

Fórumok
Attack on Titan 2
Wii Hungary!  Fórumok  Nintendo Switch  Switch Game-ek!
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2018 ápr 18 sze , 10:47
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455




Győzd le félelmeidet, és vonulj újra csatába az emberevő óriások ellen! Az Attack on Titan 2 a világhírű anime második évadát dolgozza fel, melynek eseményeit új, soha nem látott történetekkel is kiegészíti. Most még keményebb összecsapásokra számíthatsz, ahol a 3D manőverfelszerelés adottságait kihasználva villámgyorsan kell cikáznod a levegőben ellenségeid körül. Még több lehetőséged lesz arra, hogy kijátszd ellenfeleidet, ám ők is vérszomjasabbak mint valaha, így jól meg kell gondolnod, hol mereszted áldozatodba pengéidet!
Irányítsd kedvenc hőseid - Bújj Eren Jaeger, Mikasa Ackerman, Armin Arlert, Levi, Miche Zacharias, Nanaba, Gelgar, Ymir vagy Christa Lenz bőrébe a második évad történései során! Ha pedig kedved tartja, saját karaktert is létrehozhatsz, aki ennek a különleges világnak éppúgy fontos részévé válik, mint bármelyik ismert szereplő.
Bajtársak közt - A Falakon belüli élet is fontos szerepet kap az Attack on Titan második részében, hiszen nem csak a város életét ismerheted meg, de a szereplők egymás közti viszonya is lényeges lesz. Hajts végre küldetéseket és tégy kedvükre - vagy ignoráld őket és figyeld reakcióikat!
Harcolj a holnapért - Csapj le kíméletlenül, félelmet nem ismerve a szédítően gyors küzdelmekben! A játékok többségétől eltérően itt a vertikális mozgás elsajátítása elengedhetetlen. Használd a 3D manőverfelszerelést, amellyel a levegőben körbetáncolhatod kolosszális ellenfeleidet, és csapj le a megfelelő pillanatban! Szituációtól és taktikától függően eldöntheted, hogy mikor melyik testrészt veszed célba, hiszen bármelyik végtagtól is fosztod meg a titánt, más-más helyzeti előnybe kerülhetsz.


[ Módosítva 2018 ápr 18 sze , 10:48 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2018 ápr 18 sze , 11:03
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
A mai napon ki is próbáltam,hogy milyen ez a játék,habár azt terveztem,hogy sorba fogom kijátszani a játékaimat,itt most ez nem sikerült,mivel egy nagy kedvenc anime-éről van szó.
És bár sok mindent nem csináltam a játékban,de attól a pillanatól kezdve,hogy elindítottam olyan volt mint ha az anime-ét néztem volna.A játék jól követi az eredeti anime-ét már a kezdetektől fogva.Egyébként japán szöveg van a játékban és angol felirat,amivel részemről nincs baj.
Játszani még nem nagyon tudtam vele,mert túlságosan lefoglalt a karakter szerkesztője,ami temérdek beállítást kínál így teljesen egyedi karaktert tudunk magunknak kreálni.
A héten jobban bele szeretném vetni magamat a játékba,hogy tudjak némi infóval szolgálni azoknak,akik szintén tervezik a bedzerzését.Nekem eddig nagyon bejön,bevallom őszintén én ennél rosszabbra számítottam,már ami a Switch-es verziót illeti.Remek a hangulata,pont mint az anime-ének.








Végül,ez született a karakter szerkesztésből...





[ Módosítva 2018 ápr 18 sze , 11:09 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2018 máj 01 k , 03:23
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Újabb game-elés,ujabb élmények...
Amit szeretnék mindjárt az elején elmondani,hogy rengeteg dolgot pakoltak bele ebbe a játékba.Én személy szerint egy sima kaszabolós játékra számítottam,de az Attack on Titan 2 ennél több.Nagyon sok mellék küldetés van a játékban,amikbe nagyon sok időt lehet bele ölni.Különböző fegyver fejlesztéseket tudunk csinálni,...apropó fejlesztések...A játékban ebből is van jó pár lehetőség a fegyver fejlesztésen kívül.A karakterünket is tudjuk fejleszteni,sőt még különböző skill-ekkel is feltudjuk ruházni.A különböző mellék küldetések letudása,újabb lehetőségeket tár elénk,amiknek segítségével újabb dolgok fejlesztésébe tudunk kezdeni.A mellék küldetések és a különböző dolgok fejlesztésének lehetősége eszméletlen tartalommal bír ebben a játékban.
A csapattársaink képességeit skill-elni tudjuk a Friedship lehetőségnek köszönhetően.Ezen belül egy S és egy S+-os csapattárssal olyan kombókat és epic kaszabolásokat lehet csinálni,hogy az agyam dobom el.A játékban van bőven kihivás,nagyon sok a tenni való,ha nem feltétlen csináljuk a sztori küldetést,így merem azt mondani,hogy aki jobban hajlik a szint fejlesztésre és a mellék küldetések csinálgatására,az simán kitolhatja a játékidőt akár 50-60 óra plusz idővel még,de lehet, hogy még ennél is többel.Én jelenleg 25 óránál járok,ebből kb 10 óra a jelenlegi mellék küldetések csinálgatása és még nincsen vége,mert folyamatosan adagolja a játék a különböző nehézségű küldetéseket.Az eddig említetteken kívül van még egy úgy nevezett Another Mode nevű játékmód is,amiről még semmit sem tudok.
És hogy nem csak a jó dolgokról írjak...
A játék képes látványosan belaggolni egy-egy komolyabb harcnál,ami finoman szólva nem semmi.A pálya dizájnok nem éppen a legszebbek,azért az ember 2018-ban ennél többet várna.Ez kb olyan mint anno WiiU-n a Devil Third volt.Lényegében ennyi negatívumot tudnék felhozni jelenleg,amivel idáig találkoztam,viszont ezektől eltekintve egy szerethető játék, amiben nem kevés lehetőség és kihívás van,az anime-ét nagyszerűen követő sztorival.
Leginkább azoknak ajánlanám a beszerzését,akik szerették az anime-ét is,különben elképzelhető,hogy csalódás lesz.
Néhány kép...












[ Módosítva 2018 máj 01 k , 03:41 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2018 júl 09 h , 01:19
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Egy újabb game-elés ezzel a játékkal.Mivel már a Mission-öket mind kitoltam a játékban,újra folytatni kezdtem a sztorit.Asszem jelenleg a 3-as Chapter-t csinálom,aminek a történetére még emlékszem az anime-ékből.Valószínű,hogy a 4.Chapter már nekem is új lesz, mivel amikor még néztem az anime-ét,kb eddig láttam.












[ Módosítva 2018 júl 09 h , 01:24 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2018 júl 10 k , 10:41
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Wow!!!Ez a játék nem semmi.Megmondom őszintén anno mikor megvettem azt hittem hogy valami kaszabolós " valami" lesz csak.Ehelyett egy kajak jó anime történet követő játék,sokszor nem tudom hogy a játékkal játszok-e,vagy az anime-ét nézem.
Megannyi dolog és tennivaló van benne,a sztori mód pedig nagyon ott van.Korábban megcsináltam a sztori mód közben az összes Mission küldetést,ahol azért volt pár izzasztó is,viszont ha tudom amit mára már tudok,akkor inkább a sztori mód után játszom ki őket.Valami Online dolog is van a játékban,még pontosan nem tudom hogy mi az,de ha a sztori móddal és az Another móddal is végzek,majd meglesem mi a szösz lehet.Amúgy kíváncsi vagyok nagyon arra az Another módra,mert akiket elvesztek a sztori módban,azokat mind átpakolja oda.Lehetséges,hogy valami mellék szálat visz tovább ez az Another mód?Majd kiderül.Az viszont biztos,hogy játékok terén,főleg a mai játékoknál nem minden arany,ami fénylik.Itt van példának okáért ez a játék. Lehet,hogy van ennél szebb játék, de tartalmilag nem biztos,hogy tudja azt nyújtani,amit ez a játék. Ne is menjünk nagyon messzire,ott van az új Mario Tennis Ace.Lehet,hogy gyönyörű és hangulatos,de sztorilag sivár és a nehézségi szintje is magas,valamint az irányítás is nyögve nyelős.

Én nem csalódtam az Attack on Titan 2-ben mióta megvettem,már az elejétől fogva nagyon lekötött a sztorijával és a zenéjével,amik nagyszerűen hozzák az anime-és hangulatot.
Egy szó mint száz,ha szeretted az anime-ét, akkor ezzel is elégedett leszel,attól a pár negatívumától függetlenül,amiket korábban írtam.
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2018 júl 12 cs , 02:03
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Nos,ez a játék is kipörgetve.Az első Staff lepörgetés nagyon cseles volt. Szinte elhittem,hogy vége a sztori módnak,de amikor visszatértem a játékba meglepően néztem,hogy van még fő küldetés.A játék történetileg nagyon OTT van,teljesen hozza az anime-ét, de ezt most nem fogom elmondani újra.
Megnéztem az Another módot is és az lényegében az Online mód.Van pár online mód,de sajna ezt kb olyan sokan játszák mint a Devil Third online multiját...sajnos.
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2018 júl 14 szo , 05:33
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Tévedtem az Another móddal kapcsolatban...
Működik és szuper!
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.2003 másodperc, 0.0645 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 58. Memória használat: 1,437kb