masinák

 

Fórumok
Super Mario Party
Wii Hungary!  Fórumok  Nintendo Switch  Switch Game-ek!
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Shepard
2018 jún 13 sze , 05:55
BBC-Player


Regisztrált tag #2447
Regisztrált: 2010 júl 30 p , 06:21
Üzenetek: 659


A júniusi Direct-en bejelentett kevés új játékok egyike volt a Super Mario Party, ami a társasjátékokra hajazó Mario Party részek örökségét viszi tovább és immár a 11. ezúttal nem számozott rész lesz. Az október 5.-én megjelenő játék a lenti bemutató kisfilm alapján teljesen hordozható lesz, sok új mini játékot tartalmaz majd. A logikai, ügyességi versenyeket főként csapatban érdemes majd kipróbálni, lesznek mozgás érzékelős irányítású feladatok is. A játszható karakterek száma a sorozat története folyamán az eddigi legtöbbre rúg majd, így a következő bőrébe bújhatunk majd: Dry Bones, Goomba, Boo, Koopa Troopa, Hammer Bro, Shy Guy, Bowser és Bowser Jr., Diddy Kong, Pom Pom, Boomerang Bro és Monty Mole.
Az összesen 80 mini játékot ezúttal külön, online is kipróbálhatjuk majd. Ezek között az eddig bemutatottak alapján a következők lesznek elérhetőek:

 • Dust Buddies - minél több port és koszt kell feltakarítanunk egy a három játékos ellen (emlékeztet a Luigi's Mansion játékmenetére)

 • Sign, steal, deliver - egy három emeletes ház erkélyéről kell feladásra váró csomagokat halásznunk, szintúgy egy a három ellen (a három játékos fel-alá fut a csomagok után, az ellenfélnek irányítható robotkarral kell halászni)

 • Making Faces - két-két játékos próbál meg ismert arcképeket kirakni, egyikük föl-le, a másik jobbra balra mozgatja az arc részeit • Croozin' for a broozin' - akadálypályán menekülünk szellemek elől, ahol akár egymás orra alá is törhetünk borsot

 • Tall order - egy felhő tetején állva daráljuk a havat, ezt lent kis pingvinek gyűjtik egy tálba ezzel feljebb juttatva a felhőt, de vajon ki ér magasabbra?

 • Fuzzy flight school - kis repülőgépekkel kell kikerülnünk a felbukkanó szörnyecskéket

 • Hammer and sick 'em - a wii balloon flight-hoz hasonlóan kell kalapáccsal kipukkasztanunk egymás lufijait • Gridiron Gauntlet - talpon kell maradnunk az átrohanó amerikai mezbe öltöztetett koopa játékosok ellen

 • Slaparazzi - a négy játékos egy pódiumon próbál a leginkább fókuszba kerülni és egymást kiütni a kamera kereszttüzéből • Smash and Crab - három játékos külön-külön irányít egy óriás rákot (jobb kezet, bal kezet, lábakat), akinek feladata a negyedik karaktert eltalálni valamelyik rákollóval • Snack attack - a közelben fekvő kukorica vulkán pattogatott kukoricát lövell, a fejünkön hordott pohárral kukoricát kell gyűjtenünk, vigyázva, hogy más ne kerüljön a pohárba

 • Sizzling Stakes - a Joy-con-ok mozgásérzékelőjének segítségével kell minél gyorsabban megsütnünk az ételt, dobálva és egyensúlyozva azt egy serpenyőben • Trike Harder - a wii sport resort-hoz hasonlóan a Joy-cont tekerve kell minél előbb célba jutnunk egy mini járgányt tekerveA játékban egy különlegesség, a Toad's Rec Room mód is felbukkant: két konzolt összeillesztve, azok képernyőjét egyként kezelte tovább a rendszer, így átjárhatóvá vált a játékosok számára (például a klasszikus tank játékot felidézve egymásra lehetett lövöldözni). Kíváncsian várjuk, milyen újdonságot csempész majd még a Nintendo az új Mario Party-ba.


[ Módosítva 2018 júl 03 k , 09:50 ]
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2018 júl 06 p , 10:24
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12308
Az alapján amit mutattak belöle,jónak ígérkezik.
Mondjuk én a Party 4 óta hiányolom a jó kis sztori módot.Meglátjuk milyen lesz...
Vissza az elejére
Weboldal
Shepard
2018 júl 07 szo , 02:03
BBC-Player


Regisztrált tag #2447
Regisztrált: 2010 júl 30 p , 06:21
Üzenetek: 659
Engem a Treehouse-os bemutató óta csigázott fel. Igazi kis gyöngyszemnek tűnik. Még nem játszottam egyik Party-val sem, gondolom pont emiatt mindegyik mini játék nekem újdonság, de jó hogy nyitnak az osztott képernyő mellett végre az online lehetőség felé is. Nem mindenkinél ül le az egész család konzol elé egy jót szórakozni, még ha lehet olyan mélységű és élvezetes is mint egy társasjáték.

[ Módosítva 2018 júl 07 szo , 02:04 ]
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2018 júl 07 szo , 02:29
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12308
Igazából minden Mario Party jó móka és kacagás,ha együtt a család vagy a barátok.Nagyon jópofa,vicces minijátékokat szoktak bele tenni a fejlesztők.
Én bizonyára beszerzem magamnak és ha majd felénk jársz egyszer,te is kipróbálod.
Mondjuk egy "addig én nem várok,inkább veszek egy Switch-et" szövegnek jobban örülnék.
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.3858 másodperc, 0.2723 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 50. Memória használat: 5,170kb