masinák

 

Fórumok
Switch játékok (egyveleg)
Wii Hungary!  Fórumok  Nintendo Switch  Switch Game-ek!
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Shepard
2018 jún 20 sze , 10:44
BBC-Player


Regisztrált tag #2447
Regisztrált: 2010 júl 30 p , 06:21
Üzenetek: 659
Nem, nem kerülte el a figyelmemet. Nekem sem tetszett többek közt, hogy félgenerációnál lehúzták a U és vele együtt minden valaha innovatív netes szolgáltatásuk rolóját. Az új gép szerintem alapvetôen jó ötlet, érdekes konstrukció. A sikerét úgy gondolom a hordozhatóságának és a U bukásának köszönheti. Igen, sokaknak az semi tetszik, hogy kiadtak minden játékot újra kártyás verzióban. Az újszülötteknek minden poén új. Aki most lép a Ninti világába, annak ez mind újdonság és kajál(hat)ja. Egyébként meg a mézes-mázas külsô mögött még mindig a pénz beszél. Ezért én megértem a virágboltosok és az N oldalán is az érveket. Béka.

[ Módosítva 2018 jún 20 sze , 10:46 ]
Vissza az elejére
bowser
2018 júl 20 p , 04:17
Vendég

Norbi(HUN) írta ...

bowser írta ...

Norbi(HUN) írta ...

[/quote1524866815]


Resolve: a hackelés akkor sem megoldás.Ha a Nintedo-t szemközt köpöd még megértem,de azokat a fejlesztőket,akik megpróbálják áthozni a legjobbjait Switch-re semmibe venni szerintem gusztustalan.Arról meg nem is beszélve,hogy mindenki sír,hogy nincsen Nintendo-ra AAA-s cím.Te ölnél bele pénzt és fáradságot,ha mindenki ingyen letöltené és nem megvenné azt amivel kb 2-3 évet szenvedtél???
Ez az én meglátásom,ezért lehet utálni annak aki akar.



Ez annyira megindító volt, könnybe lábadt a szemem soraidat olvasva.
Eszembe is jutott a WiiU. Mennyire "korrekten" álltak hozzá minden tekintetben. Például a kapcsolón majd egy évig egyetlen valamire való játékkal, a Zeldával. Ahelyett, hogy azon törték volna a buksijukat, hogyan javítsanak rajta, inkább lebutították a WiiU verziót, hogy az új "szuper" konzolt el tudják adni.
Vagy a WiiU Mario Kart, amire soha nem tették elérhetővé a koppintott változat /dölux/ bővítéseit. Vagy vegyél új konzolt, ha játszani akarsz az új Mario játékkal. Ezek a szegény fejlesztők...
Külső fejlesztőnél rögtön ott a Fifa, vagy említhejük az összes olyan portot, ami másra akár ingyenes,itt pedig csak az újabb haszon lebeg a szemük előtt. Vagy az új játékok portolása helyett a sok éves sz@rt újra eladni.

Jövő héten biztosan sokaknak eszébe jutnak még általad említett gondolatokból hasonlók, mikor használatba veszik az SX PRO/OS terméküket.




Akkor a te meglátásod szerint az a helyes,ha az emberek szanaszét hackelnek mindent és sz*rnak bele mindenbe.

Megpróbálom én is ezt a beállítottságot és bemegyek a PENNY-be pár dologért,majd a pénztárnál azt mondom....Írd a többi közé! Vagy azt mondom,hogy... Lesz*rom a nyomorod!
Életem a káosz!!!!

Azért ez nem így működik.A hack nem helyes akár hogy is nézed.Az sem szép,amit a Nintendo művel a felhasználóival,de ez akkor sem ok arra,hogy még te is szemközt köpd a maradék becsületes felhasználó bázist
Engem rohadtul felb*sz,amikor például a Splatoon 2-ben az ilyen patkányok (NE MAGADRA ÉRTSD!) tönkre b*sszák mások játékát.Hála Isten az ilyen köcs*göket azonnal bannolják.



A "hack" nem csak arról szól amiről írsz. Azon felvetésre, ha a nintendo úgy, akkor.... egyértelműen igen. Ha kiadok jóval 100+ ezret, mire "formába" hozom a gépet akkor elvárom, hogy működjön normálisan, ne válljon el a kijelző ahogy meleg éri, a joy használható legyen rendeltetés szerűen, stb. és ne magamnak kelljen kínából alkatrészt szerezve javítani. Mielőtt írnád, az nem szervizelés, hogy "nem válik el eléggé, vagy nyomd vissza magad, és akkor megint tart -valameddig- a ragasztó".

Másfellől a "hack" nem csak ezt jelenti. Csak az érdekelt dolgok közül néhány: Biztonsági mentés a teljes rendszerről, saját megvásárolt kártyák mentései használhatóak /nem kell mem kártyát cserélgetni folyton, nem hagyom el/, van save game manager, van save game editor /nem extrém splatoon/, audio lejátszó, linux, emulátorok, és sok más.

Azzal egyetértek ha ilyen csalások vannak, mint a splatoon esetében bannolják aki teszi, de ez nagyon más, véleményem szerint.

Látom "ős" topicban felhívva az embereket próbálod feléleszteni az oldalt. Minden valamire való magyar konzolos oldalon is nyomon követik a "hack" folyamatát. Nem azt, bemutatva, hogyan játszunk ingyen. Itt semmit nem lehetett olvasni ezekről.
Ez a néhány játék bemutatás, meg diskurálás ami itt megy, blog szerűen, nem érdekli az embereket, vannak más helyek ahol részletesebben megtalálják ezt.
Kezdetnek javaslom a Hekate bemutatását, és elmélyülni kicsit amiről fentebb írtam. Nem kell, hogy ez automatikusan azt jelense amit te felvázoltál.

Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2018 júl 21 szo , 12:37
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Én a hack témát nem tudom felvirágoztatni,mert nem értek hozzá és igazat megvalva nem is érdekel.Én játszani szeretek.Ezt a témát is szetetik sokan,hogy ne menjek messszire,Face-en is megvan ehhez egy közösség,ahol mindenki szereti megosztani a másikkal az élményét.

Minőségben egyetértek veled,viszont ezt felróni még sem nagyon lehet a Nintendo-nak általánosítva,mivel a konkurenseknél is megvannak ezek a minőségi hibák.

Hach részről ha csak azokkal foglalkozna mindenki,amiket leírtál,akkor szerintem senki nem parázna tőle és nem utasítaná el,de sajnos a hack-erek többsége rámegy arra is, hogy szét b*ssza mások játékát.
Véleményem szerint azt nem is nevezném hack-nek ha felokosítod a konzolod.
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2019 febr 17 v , 11:00
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Halihó-hahó!

Ismeri valaki a Goetia-át?
Asszem valamikor tavaj jelent meg Switch-re és most egy jó kis akció keretein belül 0.89£-ért lehet farzsebbe pattintani a game-et az eShop-ból.Egyébként 8.99£ lenne,szóval szerintem kajak megéri az árát.
Kicsit Layers of Fear fillingü a cucc csak itt 2D-ben haladunk nem 3D-ben.
A fejlesztők 20 óra játékidőt ígérnek,ami a mai játékokat tekintve nem rossz.A játék egy misztikus kalandjáték műfaját karcolgatja,ha engem kérdeztek,ami nagyon sok puzzle-el van megszórva.Szó szerint lehet érteni,mivel a tovább jutás csak akkor működik,ha a megadott rejtélyes puzzle-öket megoldottuk.
A játék története egy család rejtélyes halála körül forog.Abigel a család egyik gyermekének lelke nem lel nyugalomra,addig míg ki nem deritti,hogy mitörtént a vele és családjával.A kislány lelkét irányítjuk a játékban mindenféle misztikus rejtélyek megoldásai közepette kell eljutni a szülőiházba és annak különböző területeire.
A játék hangulata nagyon ott van és olcsóságát tekintve egyáltalán nem mondható ratyinak.
Aki szereti a misztikus relytvény megoldós kaland játékokat,azok ki ne hagyják.



[ Módosítva 2019 febr 17 v , 11:05 ]
Vissza az elejére
Weboldal
north
2019 febr 18 h , 03:16

Regisztrált tag #4228
Regisztrált: 2012 máj 11 p , 08:41
Lakóhely: Miskolc
Üzenetek: 399
Én inkább Szerepjátékos vagyok, de azért köszi az infót
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2019 febr 18 h , 07:31
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Én meg inkább a nyíltvilágú sci-fi vénát kedvelem,de adni kell néhány jelentéktelennek tűnő játéknak is esélyt...hát ha.
És látod ebben az esetben,bejött az a "hát ha".
Vissza az elejére
Weboldal
hunMyrte
2019 febr 24 v , 12:38


Regisztrált tag #4675
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23
Üzenetek: 2220
Nekem most videó alapján a The Liar Princess and the Blind Prince jött be. Majd ha nem az Monster Hunter teszi ki a szabadidőmet, megveszem
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2019 febr 24 v , 04:00
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Addigra szerintem már nem lesz akcióban (0.89£)...
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2020 okt 31 szo , 12:18
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Bogárkáim,azt csiripelik a madarak, hogy állítólag jönni fog Switch-re a Resident Evil 3 Remake-je.Elméletileg úgy, ahogy a korábbi Japánban megjelent Resi 7, vagyis Cloud verzióban, azaz felhőalapú megvalósításban.Milyen meglepő,nem de?
Mondjuk a Hitman 3 és a Control után,de leginkább a xCloud bevezetése után ez annyira már nem meglepő.Egyébként ez a Resi 3 még nem 100% csak nagyon rebesgetik, szóval jelenleg nem készpénznek venni.
Szerintem ha ez bevállik, akkor a közeljövőben sok Cloud változatos játék-ot kaphatunk Switch-re.Amúgy ez most kicsit meglepően hatot rám,mert eddig a Microsoft szokott ötletet csenni a Nintendo-tól,most viszont pont fordítva van....Ami persze nem baj.Ilyen ez a pop szakma.
Vissza az elejére
Weboldal
north
2020 nov 01 v , 04:04

Regisztrált tag #4228
Regisztrált: 2012 máj 11 p , 08:41
Lakóhely: Miskolc
Üzenetek: 399
Én már egy Code Veronica remake-re várok
Vissza az elejére

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.1879 másodperc, 0.0693 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 70. Memória használat: 1,586kb