masinák

 

Fórumok
Mario Tennis Aces
Wii Hungary!  Fórumok  Nintendo Switch  Switch Game-ek!
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2018 júl 09 h , 01:37
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455




Újra teniszezni hív minket Super Mario és a Nintendo mindenki által ismert univerzumának összes jeles képviselője, így hatalmasat csatározhatunk majd Mario mellett Luigi, Peach hercegnő vagy akár Yoshi oldalán is.A kizárólag Nintendo Switch-re elérhető Mario Tennis Aces a sorozat korábbi epizódjainak nyomvonalán halad, ezáltal a főszerepet az árkád stílusú, könnyed, családbarát teniszezés kapja benne, amit a fejlesztők most számtalan újdonsággal dobtak fel.A többféle eltérő játékmód között ugyanis sok-sok év óta először újra lehetőségünk nyílik átélni egy komplett kis történetet a Mario Tennis Aces keretein belül, aminek részeként Mario szembetalálkozik néhány régi sérelmével – és régi ellenfelével –, ugrándozás helyett azonban most teniszezéssel próbálják meg rendezni konfliktusukat.A Mario Tennis Aces mindemellett változatos lehetőségekkel, többjátékos élményekkel, RPG-elemekkel, sőt mi több, boss harcokkal is kecsegtet számunkra.


[ Módosítva 2018 júl 09 h , 01:38 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2018 júl 09 h , 02:06
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Nos,ahogyan a leirásban is olvasható,nagyon sok újítást tartogat a játék az elődeihez képest.A játék az mellett,hogy tartogat egy jópofa sztori módot,még nagyon gyönyörű is.Amit még szintén érdemes megemlíteni,hogy az online multis része,igazi jóság.Én személy szerint Gabesz barátommal nagyon jól elszórakoztam. Van még Tourmament és néhány megszerzésre váró Cup mód is.
Ammm....Ezek voltak a pozitívumok.

Most pedig a negatív oldal...
A játék sztori módja az mellett, hogy szórakoztatna,inkább idegölő.A történet lényegében annyi,hogy teniszeznünk kell.Már a játék legelején...jó a második-harmadik meccsétől érződik a "nehéz fokozat". A kezdésnél van egy jópofa, amolyan tutorial rész,amit szórakoztatónak mondhatunk...Na,de ami utána következik...
Nem tudom,talán így próbálták a fejlesztők kitolni a sztori mód játék idejét?
Ha ez így van,akkor sikerült nekik jól elbaltázni.
Annyira kemény a játék, hogy ha nem tanulja meg az ember precízen és pontosan használni a mozdulatokat,akkor semmi esélye.Apropó, az ütés kombinációk sem mondhatók könnyűeknek,szóval itt is lehetne mit javítani.
Kár érte amúgy,mert egy tök jó játék lehetne.

















[ Módosítva 2018 júl 09 h , 02:14 ]
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.1506 másodperc, 0.0641 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 43. Memória használat: 1,267kb