masinák

 

Fórumok
Bastion
Wii Hungary!  Fórumok  Nintendo Switch  Switch Game-ek!
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Shepard
2018 szept 24 h , 03:29
BBC-Player


Regisztrált tag #2447
Regisztrált: 2010 júl 30 p , 06:21
Üzenetek: 659


A Supergiant Games gondozásában még 2011. nyarán megjelent Bastion most a Switch-en is tiszteletét teszi. Ebben az utópisztikus fantasy történetben játszódó, felső nézetes hack and slash-ben, a kevés túlélők egyikét, név szerint a Kölyköt fogjuk irányítani. Az utópia talán a legtalálóbb szó a környezetre, hiszen a nagy csapást ért világ minden része pusztul, a lábunk alól folyamatosan kicsúszik a talaj, lépten-nyomon szakad szét minden. Az egyetlen kiút a repülő torony lehet, a bástya. Azonban ahhoz, hogy működő képessé váljon, bizonyos kristályokat kell összegyűjtenünk és a megfelelő helyre tenni azokat, hogy aztán üzemanyagként működve tegyék dolgukat.




A Bastion nem sokat magyaráz a múltról, vagy hogy pontosan mi hogy történt ezelőtt, mindig csak a jelenre koncentrál és ahogy szerezzük az újabb és újabb építő kockákat a toronyhoz, úgy kapunk egyre több új épületet és ezzel együtt fegyvert a kovácsnál (van itt minden az egyszerű kardtól és számszeríjtól, a puskán át egészen, a mindent felperzselő lángszóróig), passzív képességet a főzdében, illetve imát a templomban(nehezítő körülmények a játék során).




Csetléseinket, botlásainkat az utóbbi idők egyik legélvezetesebb zenei aláfestése és narrációja fogja kísérni. A zenei anyag játékos díjat is nyert. Az idős, érces mesélő hangjáról sem fog ugyan kiderülni, hogy pontosan kicsoda, de hihetetlen pontossággal fogja minden ténykedésünket kommentálni, ami sokat hozzátesz a játékmenethez. A nehéz helyzetekben próbál segíteni rajtunk, útba igazít, de néha kifiguráz, vagy éppen élcelődik majd velünk.




A játék egyébként indie cím, kisebb csapat fejlesztése. Nem hosszú, 6-8 órás játékmenete ellenére gyönyörűen felépített terek és animációk jellemzik. Lerí róla, hogy nagy gondossággal építették fel és gondolták át rendszerét. Ha valakinek kimaradt még eddig és kedveli akció platformereket, érdemes lehet egy próbát tenni vele.


Vissza az elejére

Nem küldhetsz új hozzászólást

 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.1358 másodperc, 0.0593 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 40. Memória használat: 1,229kb