masinák

 

Fórumok
Mario Kart Live Home Circuit
Wii Hungary!  Fórumok  Nintendo Switch  Switch Game-ek!
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2020 szept 07 h , 02:12
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455



A verseny beköltözik a szobádba: a Mario Kart Live nem csak egy új epizód, szó szerint kézzel foghatóvá a sorozat feszes és változatos futamait.
A Mario Kart Live: Home Circuit különleges, kreatív módon házasítja össze a mindannyiunk által imádott gokartos videojáték-őrületet a hagyományos távirányítós kisautókkal. Hogyan teszi?
Első körben kapsz (szett függvényében) Mario vagy Luigi távirányítós mini-gokartot, amit a Switch konzoloddal fogsz irányítani. Eddig ez nem lenne több egy hagyományos játéknál.Azonban itt jön a csavar: a gokart kamerával van felszerelve, melynek képét a Switch képernyőjén láthatod viszont, méghozzá az augmented reality / kiterjesztett valóság technológiával kibővítve: szobád klasszikus Mario Kartos elemekkel kiegészítve elevenedik meg előtted, virtuális versenyzők és akár egy másik játékos valós gokartja ellen mész a futamokon, miközben teknőspáncélok, banánhéjak és egyéb klasszikus tárgyak / effektek hozzák vissza a széria jól ismert izgalmait.És tovább is van: a szettben található kapukkal szobád elrendezésének / kedvednek megfelelően alakíthatod ki a versenyek ellenőrzőpontjait, mi több, te magad határozhatod meg a pálya nyomvonalát - lemásolhatod a közkedvelt bajnokságokat vagy megalkothatod a sajátod!
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2020 szept 07 h , 02:18
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Őszinte leszek...ezen a koncepción hanyatt vágtam magamat.Igaz nem egy digitális Mario Kart 9-et kaptunk,de mint elgondolás és megvalósítás az valami hihetetlen.Gondoljatok csak bele,igazándiból ha a lakásotokba van elég hely,olyan egyedi pályákat tudtok csinálni,aminek csak a képzeletetek szab határt.Kíváncsian fogom követni az eseményeket ezzel a játékkal kapcsolatban.
Nektek mi a véleményetek róla?
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.1443 másodperc, 0.0734 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 43. Memória használat: 1,258kb