masinák

 

Fórumok
Microsoft XBOX (és minden,ami XBOX-al kapcsolatos.)
Wii Hungary!  Fórumok  Általános infók  OFF TOPIC!
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
KikiGames
2020 nov 10 k , 10:06

Regisztrált tag #3335
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49
Üzenetek: 2093
Kik ezek hogy így utáljátok őket? XD
Én egyébként egyedül vagyok a véleményemmel mert nekem összesen 8db. Xbox-om van de nekem csak az első Xbox tetszett. A 360-tól felfelé nem. Ezért is van csak Xbox Classic-ból 8.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2020 nov 11 sze , 12:04
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
resolve3 írta ...

Igen, a srácok sajna sokat változtak és sajnos rossz irányba. Még talán Jani az, aki ha soloban nyomja végignézem, mert régebben is inkább őt kedveltem. A legnagyobb probléma, hogy már úgy gondolják, nem a nézőkből élnek, pedig nagyon is belőlük. Néha gusztustalan, tiszteletlen dumákat nyomnak le 1-1 nézőnek, pedig, ha ezek a bizonyos nézők nem lennének, ők sem tartanának ott ahol.

Ami a Boxot illeti én tök haragos vagyok... A One szerintem egy óriási parasztvakítás volt. A PS4 is, csak ott voltak komoly exkluzív játékok, amik azért hoztak egy szintet.
360-at váltottam le S-re és 1-2 játék után már láttam, hogy egy ráncfelvarrott 360-at vettem. A Division 1-en és Diablo III-on kívül nem sok mindennel játszottam, mert csúnyák voltak a játékok. Érdekelt a Gears 5, SW Battlerfront 2 és még 1-2 cím, de ezeket már csak az X-en pörgetni. Amiről ugyebár néhány hónapja kiderült, hogy le fogja váltani a Series X, ami egy újabb okot adott arra, hogy kiszeressek, úgy összességében a konzolokból.
Kezdem unni, hogy nem tudok úgy vásárolni egy konzolt, hogy utána ne érezzem azt, hogy rossz döntést hoztam. Persze most úgy néz ki, hogy a konzolgyártók belátták, hogy inkább már az elején érdemes kihozni egy gyengébb és egy erősebb konzolt, hogy végre eldönthessük mit szeretnénk venni, de kérdés, hogy nem jön fél év múlva egy Pro változat mindkét gyártótól, mondván, hogy "ez fogja igazán támogatni a 4K meg 120FPS meg blablabla"...
1 évig biztosan nem fogok venni új konzolt, mert nem akarok ismét pénzt pazarolni. Az, hogy milyen gyorsan tölt be a játék nem érdekel, mert miközben tölt a játék, addig szoktam borozgatni, úgyhogy ennél több kell ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődésemet. Illetve X-en mutlizom, no meg Switchen is hamarosan Splatoon és Mario Kart. Ezek bízom benne, hogy 1 évig kitartanak.


Jó a meglátásod Resolve. Mondjuk ha most nem Xbox-od, hanem PS4-ed lenne, nem érdekel ez az egész,mert sok olyan játékod lenne,ami simán lekötne,...akár az egész generáció alatt.
Nekem szerintem kimarad ez a generáció,van bőven játék körülöttem,hogy a PS4-ről nem is beszélve sok olyan AAA-s játékom van amibe még bele sem kezdtem.Szép az új RTX-es támogatás az új gépeken,de nekem csak ezért és a gyors betöltésért sok a 185.000Ft.Amúgy kíváncsi leszek hogy a PS-es 30000Ft-os játékokkal szemben az Xbox-nál mennyi lesz az exkluzív játékok ára.Szerintem itt is hasonló árcédulával fognak kijönni.



hunMyrte írta ...

Megjött a Series X. Cuki, kicsi, a microAtx házamba szerintem 3x beleférne. Egyáltalán nem nagy, elegáns. Extrém halk, az előző széria is az volt, de ez meg főleg az. A játékok olyan gyorsan töltenek, amire az áprilisban vett pcm se képes. Például witcherben a travel 2 mp. Kiválasztod az uticélt és már ott is vagy. A RTC számomra nem volt újdonság (a videókártyám képes rá), de a játékok olyan szépen futnak, hogy az ASUS GeForce RTX 2060 6GB ROG STRIX OC kártyámat lekörözi, pedig annyiba került mint a konzol (a borzalmas forint romlást leszámítva). Eddig elégedettek vagyunk.

Reagálva resolve3-ra:
Ahogy látod azért érdemes mindig a jelen generációt venni, mert arra jelennek meg az új játékok. Szóval ha valaki esetleg az olcsóbb ár miatt a One X vagy a Series S-en gondolkodik, annak a Series S-t érdemes megvásárolnia.
De még ne temesd a One X-edet. A covid miatt csúsznak a játékok, meg most arra koncentrálnak, hogy az upgrade csomagok kijöjjenek ps5-re, series x-re. -> 0.5-1 év múlva fog kijönni értelmes új játék. Már nincs igazi generáció váltás, azért veszed meg az újabb ketyerét, hogy jobban fussanak a játékok (pc upgrade szaga van), annyit tudsz tenni, hogy a legerősebbet választod, hogy minnél tovább bírja. Az X így sem szűkölködik játékokban, csak vedd elő az xbox360as red dead redemptiont és jön a woah, hogy ez egy 10 éves játék, eszméletlen ahogy kinéz.



Van benne valami,és meg kell hagyni tényleg nagyon felgyorsult ez az egész generáció váltás,amit én személy szerint nem preferálok.Nem rossz a Series X teljesítményben,de....Ha megint csak ide fog kilukadni, ahogy a One, akkor ez a gép is csak a multiplatformra lesz jó.Tudom hogy vannak exkluzív csapatai,de eddig semmi érdemlegeset nem láttam, leszámítva azt a 2-3 érdekesnek tűnő játékot.Viszont ez nagyon kevés.És ha már kiadok egy Series X-ért 185.000Ft-ot,akkor nehogy már az Xbox360-as játékokkal kelljen megint csak játszanom.Figyelemmel fogom kísérni az útjukat,de a Microsoft-nál én semmi jóra nem tudok számítani, főleg azóta hogy Phil Spencer kijelentette - Nekünk nem a jelenlegi generáció a vetélytársunk, hanem a Stadia.
Az én meglátásom, hogy a Microsoft a Game Pass-re fog hajtani ebben a generációban.



KikiGames írta ...

Kik ezek hogy így utáljátok őket? XD
Én egyébként egyedül vagyok a véleményemmel mert nekem összesen 8db. Xbox-om van de nekem csak az első Xbox tetszett. A 360-tól felfelé nem. Ezért is van csak Xbox Classic-ból 8.



Szerintem a Xbox a Classic-tól a 360-ig volt jó, főleg a 360 . Nagyon sok jó exkluzívja volt a 360-nak és mint op rendszerben,mint közösségi élményben sokat fejlődött.Az Xbox One óta nem találják magukat.Alig van saját exkluzívjai,azt a keveset egy kezemen meg tudom számolni.Egy konzolt nem az tesz sikeressé hogy brutál teljesítménye van, hanem a játékai.Lásd anno a Wii-t.
Ammm.. amúgy ezt nem kimondottan neked írtam Kiki, hanem úgy mindenkinek... kijött belőlem.

[ Módosítva 2020 nov 11 sze , 09:44 ]
Vissza az elejére
Weboldal
hunMyrte
2020 nov 12 cs , 02:51


Regisztrált tag #4675
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23
Üzenetek: 2220
Azért Stadia, mert az a jövő és időben kell elkezdeni, ha nem akarnak lemaradni. Mint ahogy a Netflix, HBO Go is betört a pisacra.

Szerintem akkor is van létjogosultsága. Vannak olyan rajongók, akik az új rész megjelenése előtt kiszeretik játszani az előzőeket és nem mindegy hogy van erre lehetőség vagy sem. Ráadásul, így a digitálisan vett 360 játékaid se vesznek el a süllyesztőben, bármikor előveheted kedvencedet, az meg csak hab a tortán, hogy jobban is futnak. Azért írtam a Red Dead Redemptiont példának, mert kapott grafikai update-t és tényleg úgy néz ki, hogy nem kell szánakoznia a 2. rész mellett.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2020 nov 12 cs , 05:45
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Igen,ezt én is levágtam már az elején, nem is piszkálódásból írtam.
A Game Pass jó dolog,de tényleg és ha lenne a Microsoft-nak sok kiváló exkluzívja mint például a Nintinek vagy a Sony-nak,akkor tuti hogy lenne Game Pass-em,mert ha Xbox-ot nem is vennék ennyi pénzért a Game Pass-t tuti behúznám.
Hozzászoknák a laptop kijelző méretéhez...idővel.
Vissza az elejére
Weboldal
resolve3
2020 nov 12 cs , 06:11

Regisztrált tag #299
Regisztrált: 2008 okt 02 cs , 09:06
Üzenetek: 975
Én úgy látom, hogy az Xbox-ot annyira nem is izgatja az exkluzív. Bejött a Game Pass, amihez tartozik jó néhány game. Én pl. Minecraftot is azon toltam nem keveset plusz még 1-2 játékot és így, hogy már a goldhoz is jár Ultimate formájában így sose érzem azt, hogy "áhh semmi új nincs", mert eredetileg csak goldot vettem. És ami még pozitív, hogy az EA Play is csatlakozott a Game Pass ultimate-hez, ami nekem nagyon nagy pozitívum lévén, hogy a PVZ új játékát és a Star Wars-os RPG-t is megakartam venni.
Nekem bejön ez az új irány. 3 havonta fizetek több szolgáltatásért.
Ilyen téren a Nintendo azért már nem olyan jó. Ott még mindig csak azért fizetek, hogy neten tudjak játszani és játékot vásárolni, amik valljuk be nagyon drágák. Persze ki lehet fogni jókat, de eddig kevésszer találkoztam ilyennel. Illetve retro játékokkal tudom tolni, de akkor azt mondom, hogy számomra nem érdemes mindig meghosszabbítani az előfizut.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2020 nov 12 cs , 06:44
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Ez tök jogos,bár a Nintendo egy teljesen más tészta szerintem.
Valahogy én azt érzem náluk,hogy a minőséget meg kell fizetni.Kinek mi a minőség...
Én mondjuk tudok örül a retrónak (NES, SNES és még kitudja később mit tesznek bele),mert ezeket anno legalább tényleg úgy rakták össze hogy az úgy menjen ahogy annak kell,plusz a gyerekkoromat újra élni fantasztikus érzés,főleg ahogy idősödik.Mondjuk ezt csak az tudja átélni,aki tényleg a kezdetektől fogva nyüstölte a Ninti masináit.

Amúgy jó a meglátásod a Microsoft-al kapcsolatban,én is tök ugyan így látom.
Vissza az elejére
Weboldal
north
2020 nov 12 cs , 10:01

Regisztrált tag #4228
Regisztrált: 2012 máj 11 p , 08:41
Lakóhely: Miskolc
Üzenetek: 399
Most láttam egy szétkapós vidit az Xbox SX-ről, és eléggé tetszik ahogy megvan oldva tök jópofa.
Egyenlőre én is passzolok generáció váltás terén, az gépen röhögve tudok Streamelni új játékokat, nem is beszélve arról, hogy most nincs amúgy se ami megfogjon egyik masinában sem.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2020 nov 13 p , 01:18
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Papám,akkor majd közöld itt velünk is a stream-elt videóidat nyugodtan.Jöhetnek a beágyazott YouTube-os videók.
Amúgy meg tudlak érteni a generáció váltással kapcsolatban...RTX + SSD jó dolog,de a jelenlegi árcédula nem egy megszokott konzol ár.Tudom hogy ha egy hasonló PC konfigot nézünk az ennél jóval többe kerülne.
Ez viszont akkor is csak egy konzol...
Vissza az elejére
Weboldal
north
2020 nov 13 p , 05:33

Regisztrált tag #4228
Regisztrált: 2012 máj 11 p , 08:41
Lakóhely: Miskolc
Üzenetek: 399
Hát nem igazán osztanám meg ha nem gond, nem éppen a publikumnak való.
Igazából sokszor inkább munkára használom a gépet azért is vettem, a játék csak egy plusz extra.
mondjuk olyan 60%-40% arányban. De van úgy hogy csak videózgatok mert éppen az esik jól

[ Módosítva 2020 nov 13 p , 05:33 ]
Vissza az elejére
hunMyrte
2020 nov 13 p , 12:26


Regisztrált tag #4675
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23
Üzenetek: 2220
Norbi(HUN) írta ...

Papám,akkor majd közöld itt velünk is a stream-elt videóidat nyugodtan.Jöhetnek a beágyazott YouTube-os videók.
Amúgy meg tudlak érteni a generáció váltással kapcsolatban...RTX + SSD jó dolog,de a jelenlegi árcédula nem egy megszokott konzol ár.Tudom hogy ha egy hasonló PC konfigot nézünk az ennél jóval többe kerülne.
Ez viszont akkor is csak egy konzol...


Sajnos. írtam is, hogy ennyi pénzt én is elköltöttem videókártyára és mégsem fut olyan szépen a játék, mit konzolon. Am szerintem egyre kevesebben ruháznak be otthoni PC-re. Az irodai munkásoknak általában adnak laptopot, és így már elgondolkodik az ember, hogy szerezzen be pluszba. Főleg, hogy játékra, mert olcsóbban kijön egy konzollal, ha nem megjelenéskor veszi meg a játékot, vagy game passt használ. Aztán még a Samsung is gőzerővel fejleszti a Dexet. Lassan, de biztosan kihal az a vonulat, hogy legyen otthon vkinek egy erősebb gépe játékra. Facebookozásra a telefon\tablet is jó.


Főleg azok a game pass játékok jönnek be, amik play anywheres címek. Hol a pc-n, hol a tv-n tudok velük játszani. Am eddig ezekkel játszottam előfizetésként: A plague tale: innocence, Carto, Gris, Night in the woods, Zoo Tycoon, Disney Adventures...szerintem bőven megérik a havidíj árát.
Vissza az elejére

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.2141 másodperc, 0.0757 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 71. Memória használat: 1,696kb