masinák

 

Fórumok
Pikmin 3 Deluxe
Wii Hungary!  Fórumok  Nintendo Switch  Switch Game-ek!
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2020 szept 06 v , 05:13
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455



Irányíts egy 5 különböző Pikminfajtából felépülő sereget, és kerekedj felül stratégiával az akadályokon, győzz le ellenséges lényeket, és találj élelmet éhező anyabolygód számára! Sőt még egy második játékost is magaddal vihetsz, hogy megosszátok egymás közt a feladatokat, miközben felfedeztek egy világot, ami pöttömperspektívából hatalmasnak tűnik.A Pikmin 3 játék deluxe verziója tartalmaz új mellékküldetéseket Olimar és Louie szereplésével, a lehetőséget, hogy egy barátoddal közösen játsszatok Story módban, valamint minden DLC pályát az eredeti kiadásból. Szereted a versenyt? Élvezd hát a kemény Bingo Battle párbajokat, és kapaszkodj fel az online ranglisták csúcsára Mission módban!
Három bátor felfedező landol a PNF-404 bolygón egy küldetés során, hogy éhező anyabolygójuk lakosai számára élelmet találjanak. Balul elsült földetérésük után a felfedezőknek Pikminekkel együttműködve kell megtalálniuk egymást, és teljesíteniük küldetésüket. Irányíts, dobálj és növessz Pikmineket különböző képességekkel és erősségekkel - a szárnyas Pikminek repülnek, a kékek a víz alatt is tudnak lélegezni.
Vissza az elejére
Weboldal
tutajkk
2021 jan 02 szo , 02:11

Regisztrált tag #1584
Regisztrált: 2010 jan 12 k , 10:46
Lakóhely: Budapest
Üzenetek: 770
Pikmin 1 és Pikmin 2 kedvenc játékaim közé tartoztak, ezért nagyon izgatott voltam, hogy jön a Pikmin 3 Switchre. Ki is próbáltam a demót, ami viszont teljesen elvette a kedvemet az egésztől.
Először kipróbáltam a pointer controlt, viszont ahogy várható volt, közel sem olyan pontos gyroval, mint a wiimote volt anno, egyfolytában újra kell kalibrálni. De nem is baj, nem így terveztem játszani, hanem Pro Controllerrel.
Ekkor jöttem rá, hogy van egy nagyon fura design choice a játékban, miszerint, a karakterünket csak úgy tudjuk mozgatni ha teljesen a széléig döntjük a joystickot. Ha nem, akkor csak a célkeresztet mozgatjuk. Ez a kis "apróság" annyira idegesített, hogy meg se vettem így. Egyszerűen rossz érzés volt játszani.
És az a baj, hogy már volt egy ilyen, Luigi's Mansion 3-at megvettem, de annyira idegesített a fordított célzás, hogy félbehagytam a játékot.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2021 jan 02 szo , 01:43
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Anno még WiiU-n én is tettem egy próbát a DEMO-val... már nem is nagyon emlékszem rá hogy milyen volt.
Ami nekem nagyon fura hogy itt három karaktert kell irányítani.
Az első részét GameCube-on végigjátszottam,amit nagyon szerettem,annak apropóján vettem meg most karácsonyra a Nintendo 3DS-re a Hey Pikmin-t.Kíváncsi leszek rá hogy milyen lesz.Amit Trailer-ben láttam az tetszett.
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.1748 másodperc, 0.0826 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 47. Memória használat: 1,295kb