masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Scott Moffitt a Nintendo stratégiájáról számolt be
( Kategória: Riport Írta D@reeo - 2013 szeptember 01 vasárnap - 15:10:51 )

Scott Moffitt a Nintendo amerikai részlegének értékesítési és marketing felelős vezetője a Gamespot-nak adott rövid interjúban a Nintendo vívmányairól és a többi konzolgyártóhoz képest eltérő gondolkodásmódjáról számolt be. Elsőként a WiiU különlegességét emelte ki:„Ha az új generációs konzolokról esik szó, elmondhatjuk, hogy mi kicsit másképp valósítjuk meg az elképzeléseinket. A Gamepad-ba beépített második képernyővel valami innovatív, újszerű és egyben különleges dolgot kínálunk, amit az előző generációs konzolokkal játszva nem tapasztalhattunk. "

Ugyan a Wii U az egyetlen hardware, ami támogatja a beépített második képernyőt, az Xbox One és a Playstation 4 is próbál hasonló alkalmazásokat és technikai megoldásokat beépíteni az új rendszerekbe (lásd Smartglass).

Majd pár szóban említést tett a 3DS és a Sony handheld közötti különbségekről is:”A kézi konzolok esetében még inkább elmondható, más irányba tartunk a Playstation által forgalmazott Vita-hoz képest. A különbség pedig véleményem szerint az alapvető megközelítésben rejlik. Úgy hiszem, ők nem tesznek különbséget az otthoni konzolok és a handheld között, szerintük mindenki az otthoni játékot akarja folytatni a kézi konzollal, miután kilépett a szabadba.

Mi máshogy gondoljuk ezt, mások a benyomásaink. Távol otthontól megváltozik az emberek gondolkozásmódja, a játékhoz való hozzáállása és az arra szánt idő is. Nem fog senki 3 órát a konzol előtt ülve játszani chipset rágcsálva, helyette nagyjából 25 percet vár a buszra, vagy bármi másra. Így a játék adottságainak és a játékélménynek is idomulnia kell ezekhez a körülményekhez. Ezek alapján, úgy gondolom különböző stratégiával rendelkezünk.
" zárta beszámolóját Scott Moffitt.

Az interjú egyes részei angolul is megtalálhatóak.

[Beküldte Shepard]

Hozzászólás: 4 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER

 

Oldal létrehozási idõ: 0.2014 másodperc, 0.0704 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 48. Memória használat: 4,677kb