masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Earthlock, Festival of Magic - újraindul a Kickstarter projekt
( Kategória: Nintendo eShop Írta D@reeo - 2014 március 11 kedd - 20:17:47 )
Tavaly év végén a Snowcastle Games bemutatta Festival of Magic című játékuk egy, még készülő verzióját, várva, hogy a rajongók támogassák a készülő projektet. Az akkor már pár hónapja készülő szerepjáték megjelenése a Wii U eShopjában is tervbe volt véve. A munkálatok azonban tovább tartottak, mint azt a fejlesztők eredetileg képzelték, ezért február 20. újrainditották a projektet, Earthlock: Festival of Magic címmel.
A szerepjáték egy rendkívül színes, gazdag világot tár elénk, több, a döntéseinktől függő lehetséges fejleménnyel, fejtörőkkel és lehetőségünk lesz különféle növényeket termeszteni, amit például töltényként használhatunk fel kalandjaink során. Csapatunkat több karakter alkotja, a harci rendszer pedig körökre osztott lesz.


A történetet 3 részre bontva tervezik elkészíteni a Snowcastle Games-nél. Az első rész jelenleg 150.000 dollára rugó kampányát eddig elég sokan támogatták, összesen 33.000 dollár gyűlt össze. A fejlesztők még további egy hónapig várják a támogatást készülő játékukhoz.[/justify]
[Beküldte Shepard]

Hozzászólás: 0 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER

 

Oldal létrehozási idõ: 0.5132 másodperc, 0.2945 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 47. Memória használat: 4,766kb