masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

hétfő 04 február 2019
Xbox Live a Nintendo Switch-en is?
( Kategória: Érdekességek Írta Norbi(HUN) - 2019 február 04 hétfő - 16:31:51 )Lehetséges,hogy a Microsoft semmibe veszi a szolgáltatás exkluzivitását és a lehető legtöbb platformra kiterjeszkedik?
Nos,ez elég érdekesen hangzik,azonban a Game Developers Conference 2019 programlistáján felbukkant egy érdekesség,miszerint a Microsoft az Xbox Live játékosközösségét növelni szeretné iOS, Android, Switch, Xbox és PC platformokon.

"Az Xbox Live most SOKKAL nagyobb lesz. A szolgáltatás 400 millió eszközről 2 milliárdra költözik az új platformok közti fejlesztői készletünknek hála."

A GDC oldaláról származó információk szerint a Microsoft célja,hogy összekösse az iOS, Android, Switch, PC és Xbox platformok játékosait az Xbox Live social rendszerén keresztül.Ezt úgy kell elképzelni,ami már a PC és az Xbox között is működik.Olyanok mint az Achievementek,a Gamer Tag-unk,a barátlistánk és minden egyéb.

"A játékszolgáltatás fejlesztők így megtakaríthatnak időt és kibővíthetik a játékostáboraikat,mivel a Microsoft menedzseli majd ezzel az interakciót több milliárd képernyő között."

Informátorok szerint az ehhez szükséges fejlesztői csomagot,tervek szerint szintén be is fogják mutatni még az idén a GDC-n.


Hozzászólás: 3 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Hírkategóriák

 

Oldal létrehozási idõ: 0.7132 másodperc, 0.3525 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 73. Memória használat: 4,753kb