masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

szerda 09 szeptember 2020
Novemberben érkezik a Hyrule Warriors: Age of Calamity
( Kategória: Nintendo Switch Írta Norbi(HUN) - 2020 szeptember 09 szerda - 22:12:21 )Ismént egy nagyszerű játékkal rukkolt elő a Nintendo, jobban mondva a Koei-Tecmo és az Omega-Force berkein belül készül a játék,ami a már korábban WiiU-ra kiadott Hyrule Warriors stílusát hozza magával,de ezúttal a jól ismert Breath os the Wild köntösébe bújtatva.
A játék a Breath of the Wild-ban elmesélt 100 évvel ezelőtti nagy csatát hozza el nekünk,amit most a saját szemünk elé tárva élhetünk át.Természetesen a Breath of the Wild-ban megismert gonosz Bokoblin-ok ,Moblin-ok, Lynel-ek és társaikkal vehetjük majd fel a harcot Link bőrébe bújva,de akár Zelda és a Champion-ok karaktereit is irányíthatjuk majd.A játékot játszhatjuk egymagunk vagy egy ismerősünkkel is local multiban.A digitális kiadás előrendelői a Lucky Ladle fegyvert kapják,amit kizárólag Link használhat. A Pot Liddel kombinálhatjuk, vagy egyesíthetjük más fegyverekkel, hogy statjainkat megnövelhessük.

Megjelenés: November 20.-án


A videóban szó volt még a sokak által már nagyon várt Breath of the Wild folytatásáról is,jobban mondva csak egy szösszenetnyi információt dobtak elénk,ami semmi konkrétumot nem foglalt magában arról, hogy pontosan mikor is várhatjuk a megjelenését.

"Ami a folytatást illeti: a csapat keményen dolgozik annak érdekében, hogy a hatalmas világ – melynek felfedezését annyira élveztétek az első részben – még meggyőzőbb legyen, ezért egy keveset még várnotok kell arra, hogy többet áruljunk el a játékról" – mondta Aonuma.Hozzászólás: 0 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Hírkategóriák

 

Oldal létrehozási idõ: 0.8155 másodperc, 0.4424 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 72. Memória használat: 4,846kb