masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

csütörtök 10 szeptember 2020
Új Fortnite Nintendo Switch Bundle a láthatáron
( Kategória: Nintendo Switch Írta Norbi(HUN) - 2020 szeptember 10 csütörtök - 18:42:57 )A Nintendo egy új, limitált kiadású, Fortnite Switch konzol bundle-t tervez a piacra dobni, amely a következő hónapban lesz elérhető a boltok polcain, már ha hihetünk a NintendoLife-nak.
Elmondásuk szerint az új konzol kiadását eddig csak Európában, valamint Ausztráliában és Új-Zélandon erősítették meg.
Megjelenés: EU-ban október 30.-án, Ausztráliában és Új-Zélandon pedig november 6.-án.
Az új Nintendo Switch konzol, egyedülálló Fortnite skin-el a hátoldalán,exkluzív sárga Joy-Con-al (L) és kék Joy-Con-al (R), valamint szintén egyedi Fortnite skin-es dokkolóval érkezik majd. A csomaghoz jár egy előre telepített Fortnite és egy Wildcat Bundle letöltési kód, amely hozzáférést biztosít a Wildcat ruhához és két további stílushoz, egy Sleek Strike Back Bling-hez és két további stílushoz, valamint 2000 V-Bucks-hoz.Mivel a Nintendo-n az egyik legnépszerűbb játék lett a Fortnite, nem is meglepő, ha egy ilyen csomag érkezik az üzletekbe.
Ausztráliában a konzol ajánlott kiskereskedelmi ára 469,95 AU dollár lesz,viszont Európában még nem erősítették meg,hogy mennyibe is fog majd kerülni az új kinézetű Fortnite-os Nintendo Switch Bundle.


Hozzászólás: 2 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Hírkategóriák

 

Oldal létrehozási idõ: 1.0042 másodperc, 0.7936 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 73. Memória használat: 4,754kb