masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

szombat 24 október 2020
Készülöben a Genshin Impact Nintendo Switch-es változata?
( Kategória: Nintendo Switch Írta Norbi(HUN) - 2020 október 24 szombat - 06:29:10 )A Genshin Impact rövid idő alatt hatalmas sikert aratott és több millió játékost vonzott magához.Ez nem is csoda,hiszen a játék fejlesztőjét MiHoYo-t a 2017-ben megjelent The Legend of Zelda: Breath of the Wild ihlette meg,majd abból merítve született meg a Genshin Impact.
Noha a játékot Free to Play keretein belül lehet farzsebbe pattintani,nem árt azt is tudni róla, hogy free to play létére megállja a helyét,mivel egy minőségi nyílt világú RPG-t kapunk.A Genshin Impact mikró tranzakciókra épül, vagyis a pénzünkért cserében extra karaktereket, tárgyakat és egyéb dolgokat tudunk venni.
A játék jelenleg mobilon, PS4-en és PC-n már játszható.MiHoYo azonban korábban azt is elárulta nem kizárt hogy a Genshin Impact, Nintendo Switch-re is érkezni fog. A kérdés csak az, hogy mikor?
Egyelőre még nincs pontos dátum a Nintendo Switch-es verzióhoz, mivel MiHoYo csak annyit mondott, hogy a játék jelenleg fejlesztés alatt áll. Sam Lai, a MiHoYo kommunikációs vezetője az RPG Site-nak adott interjúban a Switch verzióról beszélt, ahol így nyilatkozott:

"A Genshin Impact Switch verziója jelenleg fejlesztés alatt áll.További információt a Switch béta teszteléséről és az indítás dátumáról később fogunk közölni."

Ezekből kiindulva nehéz lenne megmondani, hogy pontosan mikor fog elkészülni a Genshin Impact Switch-es változata,viszont ami a lényeg,hogy érkezni fog.
A Genshin Impact jelenleg mobil eszközökön, PS4-en és PC-n érhető el.Hozzászólás: 13 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Hírkategóriák

 

Oldal létrehozási idõ: 0.5027 másodperc, 0.3169 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 73. Memória használat: 4,752kb