masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

kedd 27 október 2020
Game Pass minden platformon???
( Kategória: Érdekességek Írta Norbi(HUN) - 2020 október 27 kedd - 01:37:30 )A Game Pass PlayStation-ön és a Switch-en olyasmi, amire az Xbox nyitott lehet?Nos,Phil Spencer, az Xbox főnöke elmondása szerint,nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a Game Pass szolgáltatás a jövőben megjelenjen akár PlayStation 5-ön vagy Nintendo Switch-en is.Az Xbox Game Pass az egyik legjobb ajánlat játékok terén, mivel nagyon sok Xbox-os címét kínál, többek között a legtöbb exkluzív játékkal már a megjelenést követően játszhatunk, ahogy néhány kiváló külsős és indie játékkal együtt, mindezt egyetlen előfizetési díj ellenében.
A Game Pass jelenleg már elérhető Android telefonokon, PC-n és Xbox One rendszereken, de a Microsoft szeretné bővíteni elérhetőségét. A Game Pass androidos verziója játékokat közvetít a Project xCloud-on keresztül, a Microsoft pedig most a Game Pass ugyanazon streaming verzióját akarja eljuttatni a konzolokhoz és a PC-hez. A Game Pass versenytárs rendszerekbe jutásának gondolata korábban nevetségesnek tűnhetett, viszont a Microsoft-nak, a Nintendo-val való folyamatosan növekvő kapcsolata mégis odáig vezetett, hogy a Nintendo Switch-hez olyan címek is kerülhettek, mint a Cuphead a Super Lucky's Tale vagy az Ori.

Nektek mi a meglátásotok ezekkel kapcsolatban?Örülnétek, ha a Game Pass tényleg elérhető lenne Switch-en vagy PlayStation-ön is?


Hozzászólás: 7 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Hírkategóriák

 

Oldal létrehozási idõ: 0.7652 másodperc, 0.5926 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 73. Memória használat: 4,753kb