masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

kedd 27 október 2020
Késik a Ghostrunner Switch portjának megjelenése
( Kategória: Nintendo Switch Írta Norbi(HUN) - 2020 október 27 kedd - 21:51:15 )Már egy ideje figyelemmel kísérjük a Ghostrunner játékot, és bár valóban nagyon lenyűgözőnek tűnik, még is izgatottan várjuk, hogy mindez a cyberpunk stílus és a falon futkározós akció hogyan fog majd kinézni Nintendo Switch-en. A játék egyébként már megjelent más platformokon, és az eredeti tervek szerint ma kellett volna megjelenie Switch-re is, azonban mint az kiderült, sajnos a Nintendo játékosainak még egy kicsit várniuk kell.
A kiadó elmondása szerint, úgy döntöttek, hogy a Switch-es verziót elhalasztják novemberig,hogy a játékosoknak a lehető legjobb élményt nyújthassák.

"A Nintendo Switch változata kissé késik, mivel a Ghostrunner csapatai azt akarja, hogy minden játékos a lehető legjobb élményt kapja a játékkal kapcsolatban,a végső megjelenési dátumot pedig hamarosan le fogjuk közölni."


Egyesek számára csalódást okozhat, hogy csak novemberben fog megjelenni a játék, viszont november már nincs messze és ha azt nézzük, hogy a fejlesztők megtesznek mindent annak érdekében, hogy a játék a lehető legjobban teljesítsen Nintendo Switch-en is, akkor igazán nincs min szomorkodnunk.

Ti várjátok már a játék Nintendo Switch-es megjelenését?


Hozzászólás: 1 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Hírkategóriák

 

Oldal létrehozási idõ: 0.9318 másodperc, 0.5598 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 73. Memória használat: 4,846kb