Hír: Miért változtattak a Pokémon Sun és Moon szörny-dizájnon?
(Kategória: 3DS)
Küldte: hunMyrte
2016 október 26 szerda - 18:14:17

Gondolom Ti is észrevettétek a demót, illetve a videókat látva, hogy a Pokémonok cukibbak lettek. Mintha összébb mentek volna, chibisedtek (egyáltalán létezik ilyen szó?!).
Most a fejlesztők elmagyarázzák, hogy miért is alakult így a játék a Kotaku szerkesztőinek.

Kérdéseket arra vonatkozóan tettek fel, miszerint féltek-e az emberek véleményétől, vagy hogy Kukui professzor miért is kapott lengébb öltözetet az új játékban. Ez a dolog, egy kicsit el is indította a Pokémon közösség fantáziáját. {link}

Vigyázat, egyszerűek a válaszok!Shigeru Ohmori: Mikor a dizájner először előállt az ötlettel, a háttérben, a nap olyan erős volt, hogy az Exeggutorok egyre csak nőttek és nőttek.

A játék készítői úgy érezték, hogy fontos valami szokatlan, vicces dolgot belevinni a játék dizájnjába, mert nem akármilyen megjelenés is lesz a Pokémon Sun és Moon.

Shigeru Ohmori: A 20. Évfordulóra, mi egy csomó meglepetést akartunk... vicces elemeket. Ugyan akkor, egyszerre kellett megtalálnunk az egyensúlyt a menő és a komoly dolgok között. Mi úgy tekintettünk Alola régóra, mint egy egész ökoszisztémára.

Úgy látszik, hogy a dokiról nem volt különösebb elgondolásuk, egyszerűen csak meleg van és nem illett volna a képbe egy fehér köpenyes professzor.

Shigeru Ohmori: Nem gondolom, hogy szándékunk volt menőbbé vagy aranyosabbá tenni a professzort.
Junichi Masuda: A hőmérséklet.


Elégedettek vagytok az új külcsínnel?

Forrás: {link}


Ezen hír származási helye: Wii Hungary!
( http://www.wiihungary.hu/news.php?extend.1333 )


Oldal létrehozási idõ: 0.0582 másodperc, 0.0075 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 25. Memória használat: 3,774kb