Hír: Ingyenes címek bejelentései az E3-ról
(Kategória: Nintendo Switch)
Küldte: Shepard
2018 június 13 szerda - 08:10:14

Az idei E3-as játék kiállítást sokan várták, főként az eddig be nem jelentett meglepetések miatt, illetve a már sok helyen fejüket felütő pletykák miatt. Nintendo fronton kaptunk is néhányat belőlük.
Elsőként a Bethesda konferencián jelentettek be új játékok a Switch-re, ami sokak bánatára nem egy exkluzív, vagy már megjelent nyílt világú Fallout rész volt, hanem a bázis építgetős, menedzselős játék, a FAllout Shelter. A már lassan minden platformon megjelent cím a világégés utáni, könyörtelen világba kalauzol el minket.
A People can fly és az Epic Games gondozásában 2017-ben megjelent külső nézetes, lövöldözős játék, a Fortnite is ingyenesen elérhetővé vált a tegnapi Direct-et követően. A játékban egy elzárt szigeten esik egymásnak két maximum 50 fős csapat, a végső győzelemért.
Végül de nem utolsó sorban egy újabb taktikai lövöldét kaptunk ingyenesen a Switch-re, ez a Paladins: Champions of the realm. Jelenleg ugyan fizetős, de a nyár folyamán ígéretet kaptunk egy ingyenes változatra is. Ebben a címben különféle képességekkel (támogató karakterek gyógyítással, nagyobb sebzésű, vagy ellenállású játékosok) rendelkező hősöket irányíthatunk. Képességeinkre és a csapatra támaszkodva kell győzelemre vinnünk csapatunkat.Ezen hír származási helye: Wii Hungary!
( http://www.wiihungary.hu/news.php?extend.1426 )


Oldal létrehozási idõ: 0.0477 másodperc, 0.0055 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 25. Memória használat: 3,891kb