Hír: Késik a Ghostrunner Switch portjának megjelenése
(Kategória: Nintendo Switch)
Küldte: Norbi(HUN)
2020 október 27 kedd - 21:51:15
Már egy ideje figyelemmel kísérjük a Ghostrunner játékot, és bár valóban nagyon lenyűgözőnek tűnik, még is izgatottan várjuk, hogy mindez a cyberpunk stílus és a falon futkározós akció hogyan fog majd kinézni Nintendo Switch-en. A játék egyébként már megjelent más platformokon, és az eredeti tervek szerint ma kellett volna megjelenie Switch-re is, azonban mint az kiderült, sajnos a Nintendo játékosainak még egy kicsit várniuk kell.
A kiadó elmondása szerint, úgy döntöttek, hogy a Switch-es verziót elhalasztják novemberig,hogy a játékosoknak a lehető legjobb élményt nyújthassák.

"A Nintendo Switch változata kissé késik, mivel a Ghostrunner csapatai azt akarja, hogy minden játékos a lehető legjobb élményt kapja a játékkal kapcsolatban,a végső megjelenési dátumot pedig hamarosan le fogjuk közölni."


Egyesek számára csalódást okozhat, hogy csak novemberben fog megjelenni a játék, viszont november már nincs messze és ha azt nézzük, hogy a fejlesztők megtesznek mindent annak érdekében, hogy a játék a lehető legjobban teljesítsen Nintendo Switch-en is, akkor igazán nincs min szomorkodnunk.

Ti várjátok már a játék Nintendo Switch-es megjelenését?Ezen hír származási helye: Wii Hungary!
( http://www.wiihungary.hu/news.php?extend.1455 )


Oldal létrehozási idõ: 0.0539 másodperc, 0.0075 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 25. Memória használat: 3,867kb